Silviu Mares 11 mai 2013
Simona Draghincescu a intrat in vizorul liberalilor
Simona Draghincescu a intrat in vizorul liberalilor
Simona Draghincescu a intrat in vizorul liberalilor

Simona Draghincescu a reusit sa isi mai faca  cativa „prieteni” si in randul liberalilor, asta dupa ce o buna bucata de vreme starnise ceva discutii cu Vasile Varga, consilier local pe atunci. Marul discordiei pare a fi acum viceprimarul Alexandru Danaila, pe care Simona Draghincescu doreste sa il demita. La ultima conferinta de presa, Catalin Boboc si fostul consilier Petrica Popa au ironizat activitatea consilierei independente.

Vizibil deranjat de atitudinea Simonei Draghincescu vizavi de activitatea viceprimarului liberal Alexandru Danaila, Catalin Boboc a facut cateva remarci la adresa consilierei locale, despre care a spus ca este o „pata de culoare” in cadrul Consiliului Local Municipal. “La cat este de abila doamna Draghincescu imi este teama ca se poate manipula si singura. Saptamana trecuta a votat un proiect si dupa aia si-a dat seama ca nu stie despre ce este vorba. Dar a luat cuvantul la proiectul acela. Trebuie sa avem si cate o pata de culoare in politica braileana. Nu poate fi tot gri”, a declarat Catalin Boboc, presedintele filialei locale a PNL Braila.
Petrica Popa, fost consilier local a fost si el prezent la conferinta, unde a tinut sa mentioneze fapul ca, cel mai probabil atacurile politice lansate de Simona Draghincescu catre Alexandru Danaila sunt coordonate de aliatii sai politici, lasand de inteles faptul ca, Simona Draghincescu nu este deloc independenta. “Nu stiu daca este necesar sa aparam un barbat tanar de o doamna. Este important ca in politica, din ceea ce cunosc eu, nicio miscare nu se face abrupt, nu vine de una singura. Este dirijata de alte miscari care nu se vad. Eu sper sa nu fie asa si sper ca doamna Simona Draghincescu sa dovedeasca electoratului brailean ca este un consilier foarte independent”, a declarat Petrica Popa.

Comentarii

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.