Administratie

Simionescu despre PNR: “Cred ca unii din lipsa de ocupatie cauta sa isi gaseasca de treaba”

Simionescu despre PNR: “Cred ca unii din lipsa de ocupatie cauta sa isi gaseasca de treaba”
Simionescu: “Cred ca unii din lipsa de ocupatie cauta sa isi gaseasca de treaba”
Simionescu: “Cred ca unii din lipsa de ocupatie cauta sa isi gaseasca de treaba”

Aceasta este reactia lui Simionescu, vizavi de intentia celor de la Noua Republica de a-l demite din functie. Primarul spune ca organizarea unei astfel de actiuni nu inseamna decat timp si nervi pierduti degeaba. Catalin Boboc nu a dorit sa comenteze intentia celor de la Noua Republica, motivand ca face parte din USL.
Aurel Simionescu vede intentia celor de la Noua Republica drept o pierdere inutila de timp, nervi si bani. Acesta spune ca afirmatiile facute de cei doi lideri ai Noii Republici (PNR) au ca scop promovarea partidului aflat la inceput de drum. Mai mult, edilul spune ca mai degraba cei de la PNR il ajuta sa demareze o consultare cu cetatenii, pentru a afla ce proiecte si-ar dori sa fie implementate in urbea noastra. “Eu cred ca unii din lipsa de ocupatie isi gasesc o treaba de genul acesta. Noi trebuie sa mergem mai departe si sa ne rezolvam problemele. Avem proiecte pe care trebuie sa le continuam, astfel de idei nu fac decat sa creeze o stare de tensiune. Eu le-as propune sa facem o dezbatere publica, in care sa ii intrebam pe braileni despre proiectele majore pe care si le doresc in Braila”, a declarat primarul Aurel Simionescu.
Chiar daca incearca sa nu se arate deranjat de posibila organizare a unui referendum, Simionescu a tinut sa spuna ca, in Braila au fost aduse proiecte serioase, pe bani grei si nu s-a stat degeaba. “Daca ne consumam energia pe astfel de chestiuni nu o sa facem nimic. Trebuie sa ne ocupam de proiectele pa care le avem in derulare si sa invatam din greselile noastre. Daca in toata aceasta perioada ar fi stat cineva degeaba, nu am mai fi avut investitii in valoare de 200 milioane euro”, a mai spus edilul.
Pe partea cealalta, Catalin Boboc a dorit sa nu comenteze prea mult pe acest subiect spunand din cauza USL-ului. Senatorul a mai spus ca este convins ca primarul va avea grija ca pe viitor sa nu mai apara astfel de situatii regretabile, insa a tinut sa precizeze ca,  Aurel Simionescu face parte din USL si ca il va sprijini daca va avea nevoie. “Pai ce parere sa am despre referendum? Eu cred ca nu are niciun sens, pentru ca nu primarul este vinovat. Nu el se ocupa de partea juridica din primarie. Primarul este vinovatul general, pentru ca el conduce institutia.”, a spus senatorul PNL, Catalin Boboc.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.