Social

Si tu poti fi erou pentru Daniel

Si tu poti fi erou pentru Daniel

Lumea are nevoie de eroi adevarati, eroi cu superputeri adevarate: zambete, cuvinte din inima, iubire, imbratisari. Daca si tu crezi, ca toate acestea pot face o lume mai buna, atunci “Fii tu un erou”.

Eroii alearga, fac sport, ofera speranta, si stii de ce? Pentru ca fac ceea ce le place, din toata inima, isi dedica timpul gandindu-se cum ar putea sa mai ofere o clipa de fericire persoanelor, care au uitat ce e acela un zambet adevarat.

Nu trebuie sa iubesti sportul ca sa devii erou, trebuie sa iti doresti sa devii erou si atunci iti vei da seama, cat de important e sa faci sport. Sportul te ajuta sa vezi lumea altfel, te ajuti pe tine, sa te mentii sanatos si astfel, il poti ajuta si pe cel de langa tine.

”De ce sa fim eroi pentru cei de langa noi? De cele mai multe ori, facem lucruri pentru a ne fi noua bine, sa ne simtim noi bine, dar fara sa mai tinem cont de cel de langa noi, care poate are mai multa nevoie de energia noastra. Uitam sa ne canalizam energiile si intentiile bune, pentru a face si pe cei din jurul nostru, sa se simta importanti, speciali si plini de bucurie. Despre asta este vorba si in indemnul Fii tu un erou!” spune Laurentiu Cobzaru, unul dintre initiatorii acestui proiect.

Trei oameni normali, fara aripi, fara puteri supranaturale… doar trei suflete mari, care au ales sa traiasca atat pentru binele lor, cat si pentru binele celor din jurul lor.

Trei cetateni care ofera zambete, un strop de speranta, sprijin moral, fizic si atat cat se poate, financiar… toate astea, pentru o sansa la o viata normala. Acesti eroi, au si un nume, Laurentiu Cobzaru – MApN, Centrul Secundar de Instruire pentru Lupta “SMARDAN” Politia Militara, Costel Mazalu- Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, “DUNAREA” al judetului Braila si Laura Mihalache – Personal Trainer ELITEGYM Galati

Trei oameni, cu meserii normale, dar care intr-un fel sau altul vin in ajutorul semenilor lor. 

Duminica, 25 august, pe aleea principala din parcul Monument din Braila, cei trei organizeaza un nou cros caritabil la care si tu poti fi erou pentru Daniel Mihai Tenea, un tanar de 15 ani, care in urma unui accident teribil a ajuns imobilizat la pat.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •