ProBr

Galerie foto+video:Cel mai grav accident produs in ultimii ani in municipiul Braila

Galerie foto+video:Cel mai grav accident produs in ultimii ani in municipiul Braila
Cel mai grav accident produs in ultimii ani in municipiul Braila
Cel mai grav accident produs in ultimii ani in municipiul Braila

Update: Șoferul, Marius Negoiță, lucra ca agent de pază la o firmă din Brăila și conform testelor rapide antidrog, de urină și alte lichide comunicante, acesta ar fi consumat substanțe cu efect de drog, cel mai probabil psihotrope. Testul a fost înaintat Institutului ”Mina Minovici”.

În tragicul accident și-au pierdut viața soții Nicoleta și Florian Oprea, în vârstă de 38, respectiv 41 de ani, părinții unui copil de 10 ani, Nicoleta Pârlog în vârstă de 42 de ani, mamă a unei fete în vârstă de 17 ani și a unui băiat de 8 ani, Anișoara Toader în vârstă de 53 de ani și Mirela Iosub în vârstă de 42 de ani. Accidentul este considerat accident de muncă.
nicoleta parlog

În această dimineață, la ora 6.40, un conducător auto a intrat în plin cu autoturismul în apropiere de stația de autobuz de la TUG Center, aflată la intersecția străzii Comuna din Paris cu șoseaua Rm. Sărat. Cinci persoane a decedat, iar șoferul și un o femeie aflată în zonă sunt răniți grav. Tânărul de 27 de ani ar suferi, conform medicilor, de epilepsie și supraponderal, având 130 kg. Dacă boala se va confirma, rămâne de văzut cum a reușit să obțină permisul auto.

Șoferul autoturismului Renault Megane cu numere de București, un brăilean de 26 de ani, a încercat să depășească coloana de mașini care se afla la semafor și a pierdut controlul autoturismului și a accidentat mortal cinci persoane, 4 femei și un bărbat, care se aflau în stația de autobuz. Patru dintre victime au decedat pe loc, iar a cincea persoană aflată în zonă a fost accidentată grav, decedând ulterior în ciuda eforturilor medicilor SMURD de a o salva. O altă persoană, Antoaneta Lazăr, o femeie de 47 de ani, a fost transportată la spital, fiind rănită în acest accident.

Șoferul de 26 de ani a rămas încarcerat în autoturism. Un echipaj de descarcerare l-a scos din autoturism și a fost transportat la spital în stare gravă. Conducătorul autoturismului care a provocat tragicul eveniment este stabil hemodinamic, fiind diagnosticat cu politraumatism produs prin accident rutier, fractura la femurul stâng și mâna stângă. El rămâne internat pe secția ortopedie.

Cauza principală a acestui tragic accident se pare că a fost viteza excesivă, acul kilometrajului de la autoturismul Renault oprindu-se la 100km/h.

La fața locului s-au deplasat și adjunctul șefului IPJ Brăila, comisarul Valentin Condruz, un reprezentant al ITM Brăila, polițiști de la ordine publică și serviciul rutier. Sute de brăileni curioși se află și în acest moment la fața locului.

IMG_5455 IMG_5458 IMG_5466 IMG_5482 IMG_5483 IMG_5488 IMG_5490 IMG_5493 IMG_5496 IMG_5500 IMG_5443 IMG_5451 IMG_5460 IMG_5462 IMG_5472 IMG_5474

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •