Social

Selectie pentru locuri de munca in Portugalia

Selectie pentru locuri de munca in Portugalia

EURES Romania ofera 300 locuri de munca vacante in Portugalia (Campania 2018) pentru munca sezoniera in agricultura, la recoltarea zmeurei. Selectia candidatilor se va desfasura la Roman (judetul Neamt) pe 17 ianuarie 2018 și la Braila (judetul Braila) pe 19 ianuarie 2018. Locatia si ora la care va avea loc selectia de la Braila va fi anuntata ulterior de catre AJOFM Braila.

Durata contractului este de aproximativ 3 luni. Timpul de lucru este de 40 de ore/saptamana, cu posibilitatea ca, in timpul campaniei, in functie de productie, sa se efectueze ore suplimentare. Data estimata de angajare este sfarsitul lunii februarie/inceputul lunii martie 2018.

Cerinte: sunt solicitate persoane fara cazier, apte pentru munca la camp, avantaj pentru persoanele cu experienta în agricultura, cu experienta in recoltarea zmeurei sau in munca în sere.

Beneficii: Angajatorul asigura cazare contra cost – 2 euro/zi. Angajatorul ofera plata în avans a drumului pana in Portugalia iar suma aferenta deplasarii se va deduce din primele salarii.

Salariul de baza pentru culegatori zmeura fara ore suplimentare este de 603 euro brut/luna, iar cu ore suplimentare poate ajunge la 1199 euro brut/luna.

Una dintre companiile angajatoare, JBI Group – Nuvem Maravilha, Lda., plateste 4,52 euro/zi lucratoare, pentru alocatia de hrana, plata efectuata la sfarsitul lunii impreuna cu salariul.

Limba straina: Constituie avantaj cunostinte de baza de limba engleza/spaniola/portugheza, dar nu este obligatoriu.

Dosarul pentru înregistrarea în baza de date pentru munca in strainatate va conţine următoarele documente:

– Copie CI/BI;

– Adeverinta medicala (apt pentru munca);

– CV EUROPASS in lb romana.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 15 ianuarie 2018.

Persoanele cu domiciliul in judetul Braila, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila, cu sediul in Braila, B-dul Dorobantilor Nr.603-605, telefon 0239611386 int.114, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •