Politica

Se rupe „lantul de iubire” al USL?

Se rupe „lantul de iubire” al USL?
Se rupe „lantul de iubire” al USL?
Se rupe „lantul de iubire” al USL?

Marioara Nistor, presedinta fililalei locale a PP-DD Braila a declarat despre Guvernul Ponta ca nu face decat sa conduca tara in dispretul cetateanului si ca vor urma o serie de repercursiuni fara precedent asupra romanilor. Deputata a mai spus si ca USL nu este decat un colos impotriva naturii menit sa il distruga pe Traian Basescu.

Guvernul Victor Ponta continua sa conduca tara in dispretul cetateanului obisnuit, iar tensiunile existente intre cele doua forte ale USL, PSD si PNL, nu mai pot fi tinute departe de ochii romanilor. Aproape in fiecare zi asistam la astfel de exemple de contre politice in interiorul Executivului, ceea ce demonstreaza ca mult laudata unitate si coeziune a USL este departe de a fi asa cum o trambiteaza liderii sai. Unul din ultimele „meciuri” din interiorul Guvernului s-a consumat intre ministrul Economiei, Varujan Vosganian, si premierul Victor Ponta, pe teme uriaselor disponibilizari ce vor fi facute in companiile statului.

„USL, un colos impotriva naturii”

In urma interventiei primului-ministru, Ministerul Economiei s-a vazut nevoit sa retraga de pe site-ul institutiei proiectul vizand restructurarea sau reorganizarea unor companii de stat, unde se facea vorbire despre sute, daca nu mii de romani care isi vor pierde in urmatoarea perioada locurile de munca. „Acest schimb de replici dintre Ponta si Vosganian nu poate estompa realitatea pregatita romanilor de Guvern, respectiv ca va urma o serie incredibila de disponibilizari in companiile statului. Cu toate acestea, Vosganian a revenit asupra subiectului, anuntand ca legea-cadru care functioneaza in Romania referitoare la disponibilizari isi va urma cursul firesc… Realitatea este ca USL a promis locuri de munca romanilor, iar romanii i-au votat sa ajunga…someri”, a declarat Marioara Nistor, presedinta filialei locale a PP-DD Braila.
Deputata considera ca reprezentantii USL si-au aratat cu aceasta ocazie adevarata fata si nu fac decat sa dovedeasca dezechilibrul din interiorul Uniunii Social Liberale. Mai mult, Marioara Nistor a reiterat ideea conform careia, USL nu este decat o alianta impotriva naturii creata cu scopul de a-l da jos pe Basescu.
„Consider asadar ca Guvernul Ponta este expresia reprezentativa a acestui colos contra naturii USL, in care partidele s-au adunat doar pentru a-l da jos pe Basescu si a prelua puterea in stat, nu pentru a guverna cum se cuvine tara. Este clar ca PSD si PNL nu se mai inteleg, daca un ministru liberal zice una, iar prim-ministrul pesedist il obliga automat sa spuna altceva! Nu e pentru prima data cand se intampla astfel de contradictii publice in actualul Guvern, fapt ce denota ca s-a rupt lantul de iubire, si a inceput a rugini, vorba cantecului… Ca si multi alti oameni de buna credinta, cred ca Executivul se chinuie din rasputeri sa induca in eroare romanii, dupa ce USL a castigat alegerile prin promisiuni populiste. Le recomand calduros guvernantilor sa se ocupe cu adevarat de guvernare, nu sa se certe pe ce biruri sa mai puna pe spatele oamenilor.”, a mai adaugat aceasta.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.