Silviu Mares 13 martie 2014
Scoal Zero West, un concurs national de educatie ecologica
Scoal Zero West, un concurs national de educatie ecologica
Scoal Zero West, un concurs national de educatie ecologica

“Școala Zero Waste” este un concurs național de educație ecologică și colectare selectivă destinat tuturor școlilor din învățământul primar și gimnazial din România. Perioada de desfășurare a competiției este 22 Aprilie–30 Mai. Premiile puse în concurs se ridică la peste 60.000 RON. Până la jumătatea perioadei de înscriere, s-au înscris școli din 20 de județe și din București. ÎnscrIerile se fac doar până în data de 21 Martie.

“Școala Zero Waste” este un proiect îndrăzneţ care are ca rol promovarea diverselor metode de protecţie a mediului înconjurător. În cadrul acestui proiect, tinerii învaţă cum să ducă un stil de viaţă “verde”. Şcolile care doresc să intre în competiția pentru marele premiu, reprezentat de o tablă interactivă, un videoproiector, un laptop și o imprimantă multifuncțională, oferit de partenerul proiectului, Continental Corporation, se mai pot înscrie până în data de 21 Martie.

Detalii despre procedura de înscriere – www.EcoStuff.ro

Prof. dr. Christian von Albrichsfeld, director general Continental Automotive România:

Ne bucurăm că putem sprijini și anul acesta proiectul „Școala Zero Waste”, de această dată la nivel național. Este o inițiativă foarte bună pentru a educa tinerii în legătură cu protecția mediului înconjurător, iar compania noastră susține formarea tinerilor și acțiunile care duc la un mediu viitor curat și sustenabil. Le dorim succes tuturor școlilor care se vor înscrie, dar și elevilor ambițioși, în cursa pentru premiile extrem de atractive și folositoare.

Cei mai silitori elevi vor putea câștiga un laptop, o bicicletă, un aparat foto sau unul dintre cele 400 de alte mici premii și recompense. Vor fi acordate şi câte două mențiuni pentru cei mai harnici și implicați elevi din fiecare județ participant. În plus, profesorii coordonatori ai primelor trei școli câștigătoare în Concursul „Școala Zero Waste”, ediția 2014, vor primi câte o tabletă. Organizatorii își doresc să răsplătească eforturile cât mai multor elevi implicați în acest concurs.

Pe această cale, sunt invitate toate companiile care doresc să se implice și să acorde premii speciale, indiferent de valoarea acestora și indiferent de județ. Acestea pot lua legătura cu organizatorii prin emailul scoalazerowaste@ecostuff.ro.

Pentru mai multe informații: Email: scoalazerowaste@ecostuff.ro  Site: http://www.ecostuff.ro  Pagina de Facebook: http://www.facebook.com/scoalazerowaste.

Comentarii