ProBr

Schimbari in Organizatia Judeteana a PP-DD Braila

Schimbari in Organizatia Judeteana a PP-DD Braila
  Schimbari in Organizatia Judeteana a PP-DD Braila
Marioara Nistor a fost numita presedinte interimar al Organizatiei Judetene Braila

Dupa ce a primit o functie de varf in cadrul partidului lui Dan Diaconescu, Sorin Ovidiu Balan a demisionat din functia de presedinte al Organizatiei Judetene PP-DD Braila, postul ramanand liber pana acum patru zile. In locul  jurnalistului a fost numita presedinte interimar Marioara Nistor, care la alegerile parlamentare a castigat si un fotoliu de deputat.

Printr-o decizie a Biroului Permanent National al Partidului Poporului-Dan Diaconescu(PP-DD), Marioara Nistor a fost numita presedinte interimar al Organizatiei Judetene Braila. Hotararea partidului fondat de Dan Diaconescu, cu nr. 68/18 februarie 2013, a fost luata dupa ce fostul lider al filialei, Sorin-Ovidiu Balan, a fost promovat intr-o functie de conducere la nivel central.
„Decizia conducerii PP-DD a fost oarecum fireasca, intr-un moment delicat pentru Organizatia Judeteana Braila. Este o hotarare care ma onoreaza, dar ma si obliga, in acelasi timp. PP-DD Braila va intra de astazi intr-o perioada de reorganizare interna de amploare, care va cuprinde o serie de actiuni de consolidare, deloc usoare in situatia actuala socio-economica a judetului si a tarii, in general. Sunt constienta de importanta functiei de lider judetean al unui partid politic parlamentar, primul si singurul din Opozitie, dupa cum chiar premierul recunostea. Voi incerca sa transform PP-DD Braila intr-o filiala de prim rang a partidului”, a subliniat noul lider al PP-DD Braila, deputatul Marioara Nistor.
Noua sefa a PP-DD Braila a mai adaugat ca responsabilitatea de lider nu o sperie, ci, dimpotriva, va incerca sa aduca activului judetean de partid acel suflu nou, care sa il mobilizeze la maximum, atat in actiunile judetene de reorganizare, cat si in pregatirea viitoarelor batalii electorale. „Vom parcurge procesele firesti de reorganizare a Organizatiei Judetene Braila a PP-DD, pentru ca stiu ca ma pot baza pe membrii de partid bine pregatiti, muncitori si devotati, a caror activitate s-a transpus in rezultatele extrem de bune obtinute in cele doua campanii electorale de anul trecut. Exista unele emotii, pentru ca fac politica de putin timp, dar sunt convinsa ca voi reusi, deorece in intreaga mea cariera m-am calauzit dupa principiul „Omul sfinteste locul”. Sunt increzatoare ca, asa cum am reusit in mediul privat, voi reusi si in politica, mai exact sa transform PP-DD Braila intr-o filiala judeteana cu rezultate notabile din punct de vedere electoral”, a conchis noul presedinte al PP-DD Braila, deputatul Marioara Nistor.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.