ProBr

Sambata s-a reluat campionatul Ligii a 4-a

Sambata s-a reluat campionatul Ligii a 4-a
sportul chiscani
Sambata s-a reluat campionatul Ligii a 4-a

Sâmbătă, 12 martie, pe șase terenuri din județ, s-au desfășurat meciurile etapei a XV-a, a patra a returului Ligii a 4-a la fotbal. Derby-ul etapei a avut loc la Chiscani, acolo unde lidera incontestabilă a Ligii a 4-a brăilene a întâlnit ocupanta locului secund, Viitorul Însurăței. Golgeterul acestei etape a fost Manuel Pârlițeanu, care a marcat 3 goluri pentru Victoria Traian.

Sportul Chiscani și-a continuat seria victoriilor în acest sezon competițional, învingând cu scorul de 2-0 (1-0) pe cei de la Însurăței, după un meci cu ocazii de gol la ambele porți. În minutul 35, Huţu a combinat cu Zărnescu la marginea careului advers, a centrat în faţa porţii, iar Andrei Crăciun l-a driblat pe portarul Anghelescu şi a deschis scorul, 1-0 pentru Sportul Chiscani. În minutul 63 gazdele şi-au dublat avantajul graţie reuşitei lui Ionuţ Smeu, după o acţiune la care au mai participat Andrei Crăciun şi Vali Durbacă. La juniori oaspeții s-au impus cu 3-1.

Sportul Chiscani: Ghighimoc – Bălan (min. 60 C. Boariu), Smeu, Dobrin (min. 80 Milea), Zărnescu – L. Boariu (min. 60 Mirescu), Bogdan, Costache, Huţu (min. 60 Pascu) – Andrei Crăciun, V. Durbacă.
Viitorul Însurăţei: Anghelescu – V. Ion, M. Stan, Coman, Lupaşcu – I. Oprea, G. Oprea, Baicu, Moldoveanu (min. 70 Bucur) – V. Gheorghe, Mucea.

Celelalte rezultatele înregistrate în etapa a XV-a:

Victoria Traian – Gloria Movila Miresii 5-3 (2-1). Pentru campioana de anul trecut au marcat: Pîrlițeanu (19, 42, 90+30, Olmazu (55) și Ciocan (59). Pentru oaspeți au înscris: Ștergărel (32), Zăgan (autogol – min. 47), Mocanu (68). În meciul juniorilor A1, oaspeții au câștigat cu 5-0.
Pandurii Tudor Vladimirescu – Viitorul Ianca 1-3 (0-0). pentru învingători au înscris: Sterpu (54), Grozea (65) și Bosoi (73). Golul de onoare al gazdelor a fost marcat de Șerbănescu în minutul 86. La juniori Pandurii au câștigat cu 3-1.
Victoria Cazasu – Dacia Unirea 2 Brăila 0-1 (0-0). Unicul gol al meciului a fost marcat de Sorin Techiu în minutul 55. La juniori A1 Dacia Unirea 2 a reușit primul succes din acest sezon, câștigând jocul de la Cazasu cu 4-2!
Voinţa Plopu – Voinţa Vişani 1-1 (1-0). Cei de la Plopu au deschis scorul în minutul 33 prin Tărcatu, iar Nazîru a restabilit egalitatea în minutul 74. La juniori Plopu a câștigat cu scorul de 6-1.
CS Făurei – Voinţa Şuţeşti 3-1 (0-1). Dulă a deschis scorul în minutul 11 pentru echipa din Șuțești, care s-a menținut în avantaj până în minutul 50, când Ciurea a egalat. Nenciu a adus echipa din Făurei în avantaj în minutul 79, iar Trestian a stabilit rezultatul final în minutul 83. La juniori CS Făurei a câștigat cu 6-1.

Sportul Chiscani conduc detașat în clasamentul echipelor de seniori cu 45 de puncte din tot atâtea posibile, fiind urmată de Victoria Traian cu 33 de puncte și Viitorul Însurăței cu 31 de puncte.

În clasamentul echipelor de juniori pe primul loc se menține Pandurii Tudor Vladimirescu cu 43 de puncte, urmată de Viitorul Însurăței cu 42 de puncte și Viitorul Ianca cu 34 de puncte.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •