Sport

Sâmbătă de la ora 15, echipele brăilene din Liga a 3-a joacă meciurile din etapa a VI-a

Sâmbătă de la ora 15, echipele brăilene din Liga a 3-a joacă meciurile din etapa a VI-a

Sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 15.00, au loc cele cinci meciuri din etapa a VI-a a Ligii a 3-a, seria a II-a.

La Lieşti, Sporting din localitate, locul al 3-lea şi Dacia Unirea Brăila, locul al 2-lea în clasamentul seriei se vor duela pentru cele 3 puncte. Echipa brăileană are trei absenţe în lot, Arnaud şi Poştoarcă sunt accidentaţi iar Ioniţă este suspendat o etapă după eliminarea din meciul de la CSM Bacău.

Meciul de la Liești va fi condus de o brigadă din Turnu Măgurele, avându-l la centru pe Naidin Valentin, ajutat la linie de Ciocan Cosmin și Bratoi Ciprian. Naidin a mai arbitrat echipa lui Florentin Petre în sezonul trecut, în meciul cu CS Afumați, pierdut de Dacia Unirea Brăila cu 5-0, iar în ultimul sezon de Liga a 2-a al echipei brăilene a fost arbitru de rezervă la meiul cu Daco- Getica București, pierdut de brăileni cu 5-2.

La Chiscani, două echipe aflate în criză de puncte se vor înfrunta într-un derby al județului Brăila. Sportul Chiscani, locul al 8-lea cu 4 puncte şi CS Făurei, penultima clasată, cu un singur punct după 5 etape, își dispută punctele puse în joc, pe niciuna neavantajând un rezultat de egalitate. În urmă cu două sezoane, CS Făurei a pecetluit soarta celor de la Sportul Chiscani în ultima etapă, când au învins cu 4-2 pe terenul din Făurei, după ce în tur cei de la Chiscani s-au impus cu 6-0. Înfrângerea de la Făurei a trimis echipa din Chiscani în Liga a 4-a pentru un sezon. În acest meci, Sportul Chiscani nu va conta pe Ioniță și pe Dobrin, ambii accidentați.

Meciul de pe stadionul din Chiscani va fi arbitrat la centru de Moisă Mihai din Iași, ajutat la linie de arbitrii asistenți Condurache Adrian din Paşcani și Colniceanu Dorinel din Tulcea. Moisă este la primul meci în care arbitrează una dintre cele două echipe.

Viitorul Ianca pare să aibă o misiune ușoară pe terenul ultimei clasate, Avântul Valea Mărului, singura echipă fără nici un punct după 5 etape. Echipa pregătită de Laurenţiu Ivan se află pe locul al 6-lea, cu 8 puncte după primele cinci etape şi are mare nevoie de cele 3 puncte pentru a se mențină aproape de primele două locuri în clasamentul seriei a II-a din Liga a 3-a. Echipa din Ianca nu poate conta la acest meci pe Cosmin Necoară, suspendat o etapă după cartonașul roșu primit în meciul din etapa trecută cu SC Oțelul Galați.

Partida de pe stadionul Comunal Prof. Costică Popovici din Valea Mărului va fi condusă la centru de Diaconu Lucian din Iaşi, ajutat la cele două linii de Deaconu Mihai din Bucureşti și Apostu Alexandra Theodora din Bacău.

Celelalte meciuri din etapa a 6-a seria a II-a din Liga a 3-a sunt:

Suporter Club Oţelul Galaţi – CSM Bacău

CSM Râmnicu Sărat – CSM Focşani

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •