ProBr

SAJ Brăila mulțumește brăilenilor pentru sprijinul acordat

SAJ Brăila mulțumește brăilenilor pentru sprijinul acordat

Managerul SAJ Brăila, Viorica Iuga a declarat astăzi că asistenta de la SAJ confirmată cu COVID-19 se află în carantină la domiciliu și se simte bine. Iuga a spus că pentru angajata SAJ, astăzi este ultima zi de tratament.

Iuga a declarat astăzi că personalul SAJ este la datorie pentru toți brăilenii, iar în ultimele zile oamenii au sărit să ajute Serviciul Ambulanță, fiecare cu ce a putut.

Managerul SAJ Brăila, Viorica Iuga le mulțumește tuturor celor care s-au implicat și se implică să sprijine pesonalul, dar și activitatea SAJ. Aceasta a făcut un apel la brăileni să se abțină de la comentarii răutăcioase.

Serviciul de Ambulanță Județean Brăila se află la datorie, ca întotdeauna, pregătindu-se continuu pentru activitățile specifice din starea de urgență. Avem asigurate mijloacele de protecție contra agenților patogeni, în special noul coronavirus, echipamente individuale și dezinfectante achiziționate atât de unitatea noastră cât și prin achiziție centralizată – Ministerul Sănătății și IGSU, prin ISU Brăila. Cu această ocazie dorim să subliniem gesturi de mare ajutor pentru activitatea noastră făcute de o serie de firme și oameni inimoși din oraș și județ. Astfel, mulțumim sponsorilor pentru importantele cantități de echipamente de protecție individuală, măști, mănuși, halate, dezinfectante de tegumente și suprafețe. De asemenea, în mod deosebit mulțumim domnului Gropeneanu Aurel de la firma MICATIS PROD SRL pentru sponsorizarea cu un aparat nebulizator de putere mare, pentru dezinfectat ambulanțe și încăperi, foarte necesar siguranței desfășurării activității noastre. Suntem recunoscători pentru toate aceste gesturi de solidaritate și ajutor pentru noi, cei din linia întâi, toate fiind binevenite și în continuare. Asigurăm cetățenii de seriozitatea, profesionalismul și omenia ce ne caracterizează activitatea pentru toți pacienții. Doresc ca pe această cale să repet rugămintea către solicitanții numărului 112 să răspundă sincer și responsabil la întrebările adresate de dispecerii ambulanței despre simptome și contacte eventuale cu persoane suspecte, carantinate, izolate în legătură cu CORONA VIRUS (COVID-19), totul pentru a evita transmiterea pericolului către alte persoane. Urăm compatrioților noștri, ca și tuturor colegilor de breaslă, sănătate, rezistență și încredere că vom trece cât mai bine prin această încercare. Mulțumesc încă o dată sponsorilor Serviciului de Ambulanță Brăila: S.C. RODBUN, S.C. MICATIS PROD, ASOCIATIA PROFESIONALĂ “RESPECT ȘI ONOR PENTRU PRIMUL AJUTOR”, S.C. ROVACAP TRADE, CRUCEA ROȘIE BRĂILA, S.C. GIEFF-FASHION și AROBS Transilvania” a declarat Viorica Iuga, managaerul SAJ Brăila.
Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •