ProBr

Roșca a sunat adunarea la HC Dunărea Brăila

Roșca a sunat adunarea la HC Dunărea Brăila

HC Dunărea Brăila a organizat astăzi o conferință de presă cu ocazia reunirii lotului în vederea începerii pregătirilor pentru noul sezon competițional. Antrenorul principal al HC Dunărea Brăila a anunțat programul de pregătire al echipei și meciurile de verificare pe care echipa pregătită de el le va susține în această vară.

De la reunire au lipsit motivat Tamires, Bălăceanu și Tiron, primele două convocate la echipele naționale, iar a treia având de susținut examenul de licență la facultate. Gabriela Dobre a fost prezentă doar dimineațță, iar la conferința de presă a fost nevoită să plece pentru rezolvarea unor probleme personale.

Lotul prezent la întâlnirea cu presa a fost următorul: Elena Șerban și Marina Razum – portari, Bojana Milic, Aneta Udriștioiu, Natasha Krnic, Nicoleta Safta, Alina Czeczi, Marina Dmitrovic, Alina Czezi, Ștefania Epureanu, Diana Axinte, Diana Gașpar, Elena Dache, Cătălina Preda.

În premieră pentru handbalul brăilean, clubul a apelat din această vară la serviciile unei preparator fizic din Franța. Aurelian Roşca va fi ajutat de Frank Kuhn, care va lucra cu fiecare jucătoare în parte și care a mai lucrat cu acest în urmă cu 10 ani, la Oltchim Rm. Vâlcea, când actualul antrenor al Brăilei era secundul lui Radu Voina.

Până pe 20 iulie a.c., HC Dunărea se va pregăti la Brăila, iar în zilele de 13 și 14 iulie va susține două partide de verificare cu nou promovata în Liga Națională, AHCM Slobozia. După 20 iulie echipa brăileană va pleca într-un cantonament montan la Cheile Grădiștei, unde vor mai face încă 2-3 jocuri de pregătire.

Pe 30 și 31 iulie, după cantonamentul de la Cheile Grădiștei, echipa va merge la cisnădie pentru două meciuri de pregătire cu Măgura Cisnădie, apoi jucătoarele vor avea patru zile libere pentru a-și mai rezolva din problemele personale.

Din 5 august echipa va continua pregătirea la Brăila și în fiecare weekend vor fi jocuri de pregătire, printre care și un turneu la Buzău, dar și alte două întâlniri cu SCM Gloria Buzău, una dintre ele la Brăila, când va fi prezentat publicului lotul pentru viitorul sezon.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •