Sport

Rezultatele înregistrate în meciurile restanță din Liga a 5-a

Rezultatele înregistrate în meciurile restanță din Liga a 5-a

La sfârșitul săptămânii trecute s-au jucat cinci meciuri restanță din turul Ligii a 5-a la fotbal. În patru din cele cinci partide restanță jucate duminică, victoriile au venit echipelor vizitatoare, iar un meci s-a încheiat la egalitate. 

În seria a III-a, în meci restanță din etapa I, s-a jucat partida Recota Ciocile – Victoria Dedulești. Oaspeții au câștigat cu 3-0 (2-0) prin golurile marcate de Petrache (22), Buzea (29) și Bratosin (90). Tot în seria a III-a, într-un meci contând pentru etapa a V-a, Voința Făurei Sat a câștigat cu 1-0 (0-0) meciul jucat în deplasare la Voința Găiseanca. Unicul gol al meciului a fost marcat de Cristian Gogu în minutul 63.

Într-un meci contând pentru etapa a VII-a din seria a III-a, Viitorul Cireșu a câștigat cu 3-1 (3-0) meciul jucat în deplasare la AS Jirlău. Pentru Viitorul cireșu au marcat: Dumitriu (13), Alexandru Popa (14) și Alexandru Văceanu (44). golul gazdelor a fost marcat de Nedelcu în minutul 58.

În seria a II-a, într-un meci restanță contând pentru etapa a V-a, s-au întâlnit Înfrățirea Gemenele și ACS Comunal II Cazasu. Victoria a revenit oaspeților, scor 1-3 (0-2). Pentru învingători au marcat: Mușătoiu (34) și Avramescu (42, 84). Golul gazdelor a fost marcat de Tudorache (69).

Tot în seria a II-a, într-un meci contând pentru etapa a IV-a, s-a jucat meciul dintre Spicul Râmnicelu și Gloria Movila Miresii. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2 (1-2): Pentru gazde au marcat: Jantea (19) și Mareș (90). Golurile oaspeților au fost înscrise de Panțuru (27) și Spiță (34). Acest rezultat de egalitate ste primul semieșec al celor de la Movila Miresii, care aveau 11 victorii din tot atâtea meciuri.

Înaintea reluării campionatului Ligii a 5-a în seria I lider este Dinamic Unirea cu 25 de uncte după 11 meciuri jucate, urmată de Tricolorul Lanurile cu 23 de puncte, Dunărea Gropeni și Dacia Bertești, ambele cu câte 22 de puncte. În seria a II-a lider este Gloria Movila Miresii cu 34 de puncte, urmată de Speranța Măxineni cu 30 de puncte și ACS Comunal Cazasu II cu 27 de puncte. În seria a III-a Viitorul cireșu este lider, cu 33 de puncte. Pe locul 2 se află Voința Plopu cu 30 de puncte, iar pe locul 3 se află Voința Făurei Sat cu 29 de puncte.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •