ProBr

Rezultatele etapei a V-a din Liga a 4-a

Rezultatele etapei a V-a din Liga a 4-a

Sâmbătă, 22 septembrie 2018, Liga a 4-a a programat meciurile din cadrul etapei a V-a. Viitorul Ianca și Viitorul Șuțești au maximum de puncte, câte 12, fiecare având câte 4 meciuri jucate. Scorul etapei a fost realizat de Victoria Traian în meciul cu FC Urleasca, considerat în deplasare, chiar dacă s-a jucat pe terenul ”Mircea Ceicu” din Traian. Golgheterii etapei au fost Costel Roșu de la Victoria Traian și Ionuț Matei de la Viitorul Ianca, ambii cu câte trei goluri marcate. 

Rezultatele înregistrate în etapa a 5-a:

Dunărea Tichileşti – Viitorul Ianca 0-5 (0-2). Echipa din Ianca a fost lipsită de aportul a câţiva jucători importanţi, Andrei Crăciun, plecat la lotul naţional de fotbal în sală al României, Daniel Cazan accidentat, Valentin Ioniţă şi Cătălin Stănciulescu aflaţi în recuperare. Chiar și așa au câştigat cu 5-0 după ce la pauză au condus cu 2-0 și au ratat mai multe ocazii mari de a mai înscrie. Viitorul Ianca a deschis scorul abia în minutul 40, prin Valentin Stroe, iar Valentin Durbacă a stabilit scorul primei reprize în minutul 45. După pauză, Ionuț Matei a realizat un hat-trick prin reușitele din minutele 52, 65 și 71.

Pentru Viitorul Ianca au jucat: D. Jalbă – Colniceanu, Ad. Postolea, N. Zăgan, Smeu – V. Stroe, M. Dima, V. Olenic, C. Necoară – V. Durbacă, I. Matei. În repriza a doua au mai intrat Dogărescu şi Vrânceanu.

La juniori A1 Viitorul ianca a obținut a patra victorie, câștigând cu 4-0 și menținându-se în fotoliul de lider, cu 12 puncte.

AFC Urleasca – Victoria Traian 2-8 (1-4). Tinerii jucători de la Victoria Traian, bine dirijați din teren de Costel Roșu, s-au impus categoric în fața echipei din Urleasca, chiar dacă aceștia au deschis scorul în minutul 2 prin Spătaru. Victoria Traia a marcat de patru ori până la pauză prin G. Puia (19) și Costel Roșu (30, 32, 45+3). În minutul 50 George Puia a majorat avantajul echipei din Traian. Alexandru Buzatu a marcat pentru 1-6 în minutul 70, apoi în minutul 75 Ionuț Văsîi a redus din handicap. În minutul 84 Paul Ioan a marcat pentru 2-7, iar în minutul 87 Bogdan Baciu a marcat în propria poartă și a stabilit și scorul final. La juniori A1 meciul s-a terminat nedecis, 1-1.

ACS Comunal Cazasu – Pandurii Tudor Vladimirescu 2-2 (1-1). Duelul vecinelor, atât de clasament cât și geografic, s-a terminat la egalitate. Oaspeții au deschis scorul în minutul 41 prin I. Bogda, dar S. Techiu a restabilit egalitatea în minutul 44. Sorin Techiu a adus echipa din Cazasu în avantaj în minutul 57, iar C. Mogoș a stabilit rezultatul final în minutul 76. La juniori Cazasu a câștigat cu 3-0.

Viitorul Şuţeşti – Viitorul Însurăţei 5-1 (3-1). Roșu a deschis scorul în minutul 10, dar după 8 minute gazdele au restabilit egalitatea prin Custură. Ciocan a marcat în minutele 21 și 30 și a stabilit scorul pauzei. În repriza a doua echipa din Șuțești a mai marcat de două ori prin Ionuț Huțu (57) și Alexandru Zărnescu (62). La juniori Viitorul Șuțești a câștigat cu 4-2.

La seniori, primele două locuri sunt ocupate de Viitorul Ianca și Viitorul Șuțești, ambele cu câte 12 puncte din 4 meciuri jucate, departajate de golaveraj. Pe locul 3 se află Victoria Traian cu 10 puncte din 5 meciuri jucate.

La juniori A1 lider este tot Viitorul Ianca, campioana de anul trecut, cu 12 puncte și golaveraj 42-2!

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •