Sport

Rezultate bune pentru culturistii braileni la zonalele de la Ianca

Rezultate bune pentru culturistii braileni la zonalele de la Ianca
Rezultate bune pentru culturistii braileni la zonalele de la Ianca
Rezultate bune pentru culturistii braileni la zonalele de la Ianca

Sambata 20 aprilie 2013, in Sala Casei de Cultura a orasului Ianca s-a desfasurat etapa de zona a Campionatului National de Culturism la seniori si juniori. Culturistii de la Clubul Sportiv Atlas Culturism & Fitness Braila , pregatiti de Vasile Craciun, s-au clasat pe locul 2 in clasamentul cluburilor participante din sapte judete.
Brailenii au obtinut doua locuri 1 la juniori, prin Ionut Craciun la categoria 70 kg si Catalin Mihailescu, la categoria 80 kg, precum si trei locuri 2, unul la juniori si unul la seniori. Cele trei locuri 2 au fost obtinute de Daniel Ionescu la categoria 80 kg – juniori, iar la seniori de Iulian Ciupitu la categoria 80 kg si Alex Vasiliu la categoria 85 kg.
La etapa finala, care se va desfasura la Slobozia, in perioada 30 mai – 2 iunie, va mai participa multiplul campion national Vasile Craciun, component al lotului national de seniori, Chira Tanase, Mihai Carpov si Mirela Mihai, componenta a lotului de juniori al Romaniei.

Campionul Vasile Craciun si-a inceput cariera sportiva in box la varsta de 8 ani si a practicat acest sport pana la 20 ani. De la varsta de 22 de ani a inceput sa practice culturismul, la Asociatia sportiva ACIND (in cadrul TCIND – Trustul de Constructii Industriale Braila) iar dupa 1990 a infiintat Asociatia Sportiva Atlas Laminorul. In 2003 a construit prima sala privata de culturism din Braila si a infiintat primul club de culturism si fitness, CS Atlas Braila. Vasile Craciun este nascut in Braila, la data de 11 aprilie 1959. Carierea de antrenor si-a desfasurat-o in paralel cu cea de sportiv. A inceput sa antreneze in anul 1990 si a scos performeri precum: Eduard Caslaru (triplu campion national la categoria 80 kg), Sorin Dantes (campion national la categoria 65 Kg), Ionut Marinescu (campion national la categoria 80 kg), Marian Stoian (campion national la categoria 90 Kg.), Marcela Radu (multipla campioana nationala la categoria 52 kg.), Crina Ungureanu (dubla campioana nationala la categoria 57 kg) sau Silvia Buiuciuc (campioana nationala la categoria +57 kg).

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.