Sport

Rezultate bune pentru atleții brăileni la concursul de la București

Rezultate bune pentru atleții brăileni la concursul de la București

Vineri și sâmbătă, 24 și 25 ianuarie 2020, Sala “Ioan Soter” din Capitală a găzduit, pentru al treilea week-end la rând, un concurs de atletism. La acest concurs Brăila a fost reprezentată de sportivi de la LPS Brăila și CSM Brăila, care au dominat probele de garduri, dar au avut clasări pe primele 3 locuri și în probele de 60 metri plat sau triplusalt.

La sfârşitul săptămânii trecute, Sala “Ioan Soter” din Bucureşti a găzduit un concurs de atletism open, pentru juniorii U20, U18 şi U16.

Alexandru Șendrea de la CSM Brăila s-a clasat pe primul loc în proba juniorilor 2 de triplusalt, cu o săritură de 13.60. Ședrea a obținut o clasare pe locul 3 în proba de 60 metri garduri juniori 2. Tot de la CSM Brăila, Sebastian Băjănică s-a clasat pe locul 1 la 60 metri plat juniori 1. Ștefan Lâlă de la CSM Brăila s-a clasat pe locul 1 la 60 m garduri juniori 3

În concursul juniorilor I, Robert Mihăiță Simion, de la grupa profesoarei Sica Lazăr la LPS Brăila, a câştigat proba de 60 m garduri, timpul realizat de el fiind 8:18 secunde. În aceeaşi finală, colegul său de grupă, Robert Hariga Ștefan, s-a clasat pe locul al 3-lea cu timpul de 8:52 secunde.

Tot în concursul juniorilor I, dar la fete, sportiva de la LPS Brăila, Bianca Elena Toader, de la grupa profesorului Nicu Roată, a câştigat ambele probe la care a concurat la feminin, 60 m plat cu timpul 7:90 secunde şi 60 m garduri, cu 8:92 secunde.

La juniori II, Darius Techiu, sportiv pregătit la LPS Brăila de profesorul Fănel Ionescu, a câştigat proba de 60 m garduri, acelaşi rezultat fiind realizat de colega sa de grupă, Denisa Cosmina Balaban, în concursul feminin. Tot la juniori 2, atletul pregătit de Sica Lazăr, Denis Buricea, s-a clasat pe locul al doilea la 60 m garduri.

Andreea Mocanu de la grupa profesorului Florinel Ilie a câştigat atât proba de 60 m plat cât şi pe cea de 60 m garduri, iar Răzvan Anghel, atlet antrenat de Fănel Ionescu, s-a clasat pe locul 2 la 60 m garduri. Tot la juniori III, Andreea Marinescu a ocupat poziţia a treia la 60 m garduri.

La 60 metri garduri juniori 3, Răzvan Anghel și Cosmin Moise, ambiid e la LPS Brăila, s-au clasat pe locul 2, respectiv 3.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •