Sport

FRF a stabilit datele de disputare a meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a

FRF a stabilit datele de disputare a meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a

Comitetul de Urgență FRF a aprobat calendarul și regulamentul de organizare și desfășurare pentru partidele de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a în sezonul 2020/2021.

Pentru promovarea în al treișea eșalon, prin tragere la sorți fuseseră deja stabilite 14 mini-grupe de câte 3 echipe, în fiecare mini-grupă urmând să se dispute 3 partide, fiecare dintre acestea pe teren neutru.

Partidele se vor disputa conform tabelei Berger de patru echipe, în funcție de numerele primite la tragerea la sorți a grupelor. Primul meci din grupa în care a fost repartizată reprezentanta județului Brăila, va avea loc pe 1 august, între campioanele din Vrancea și Galați. Al doilea meci va fi pe 5 august, și va opune campioana din Brăila și campioana din Vrancea. În data de 9 august, campioana din Galați va întâlni reprezentanta județului Brăila. Partidele se dispută pe teren neutru.

Câștigătoarele fiecărei mini-grupe vor promova în Liga 3.

Campioana județului Brăila va fi decisă în urma unui meci de baraj, care este programat tur – retur în zilele de 18 și 25 iulie și va opune echipele Victoria Traian și Sportul Chiscani.

Datele de disputare a partidelor din mini-grupe vor fi 1 august, 5 august și 9 august, de la ora 17:30.

În situația în care o partidă se termină la egalitate, se vor executa lovituri de departajare, dar rezultatul acestora va fi luat în considerare DOAR drept criteriu pentru situația în care două sau trei echipe sunt la egalitate de puncte în mini-grupă, criteriul 7 din lista de criterii:

1. rezultatele directe

2. golaverajul în jocurile directe

3. număr mai mare de goluri marcate în meciurile directe

4. număr mai mare de goluri marcate în deplasare în jocurile directe (deși partidele se dispută pe teren neutru, una din echipe are statutul de gazdă)

5. golaverajul general din mini-grupă

6. număr mai mare de goluri marcate în mini-grupă

7. rezultatul executării loviturilor de departajare în jocurile directe terminate cu remiză între echipele aflate la egalitate de puncte

În conformitate cu noile modificări aduse Legilor Jocului, s-a aprobat creșterea la cinci a numărului de schimbări permise în aceste partide.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •