Sport

Rezultate bune obținute de Martial Budo la etapa zonală a campionatului național de karate Fudokan pentru copii

Rezultate bune obținute de Martial Budo la etapa zonală a campionatului național de karate Fudokan pentru copii

La sfârșitul săptămânii trecute la Vaslui a avut loc etapa pe zonă a campionatului național de karate Fudokan pentru copii. Delegația C.S. MARTIAL BUDO Brăila a revenit acasă cu 9 locuri 1, cinci locuri 2, un loc trei și patru locuri 4. La competiție au fost prezenți 245 de sportivi de la 18 cluburi din zona Moldovei.

Sportivii de la CS Marțial Budo Brăila, pregătiți de sen-sei Florica Pricob, au obținut 9 locuri 1. Vlad Șerban s-a clasat pe locul 1 la kata individual, la fel ca Medeea Borcan la kumite individual, dar și împreună la en bu mixt categoria copii 4. Tot locul 1 a fost obținut și de David Bulgaru la copii 3 la kata și kumite individual, dar și la kata echipe, împreună cu Denis Mocanu și Vlad Șerban. La enbu masculin David Bulcaru împreună cu Denis Mocanu s-a clasat pe locul 1 la copii 1.  Ștefan Hancu s-a clasat pe locul 1 la kumite individual și cu echipa de kumite din care au mai făcut parte Rareș Ioan, Robert Boguș și Vlad Șerban.

La kumite individual Vlad Șerban s-a clasat pe locul 2. Aceeași poziție a fost obținută și de Medeea Borcan la kata individual copii 4. La kata echipe copii 3, echipa de la CSM Marțial Budo Brăila formată din Medeea Borcan, Daria Gheorghe, Alexandra Orzan, s-a clasat pe locul 2, la fel ca și echipa de en bu mixt copii 3, formată din David Bulgaru, Daria Gheorghe. Rareș Ioan s-a clasat și el pe locul 2 la kumite individual. 

Alexandra Orzan s-a clasat pe locul 3 la kumite individual copii 3. Antonia Bulgaru s-a clasat pe locul 4 la kata individual copii 4, iar Daria Gheorghe s-a clasat tot pe locul 4 la kata individual copii 3. Rareș Ioan s-a clasat pe locul 4 la kata individual copii 1, iar Corin Arici și Alexandra Orzan s-au clasat pe locul 4 la en bu mixt copii 3. S-au mai calificat în finalele pentru locurile 5-12: Bogdan Șerban la kumite individual copii 2 și echipa de kata masculin copii 2 formată din David Botez,  Ionuț Orzan și Eduard Ghelase, Ionuț Orzan și David Botez la kumite individual copii 2, echipa de kata fete copii 1 formată din Corina Bloj, Cristina Balcan, Diana Moisă. De asemenea s-au mai calificat în finalele pentru locurile 5-12 și Cristina Balcan la kata individual copii 1, Corina Bloj, Diana Moisă și Sara Dumitran, toate la kumite individual, dar și Corin Arici și Corina Bloj la kata individual. 

Rezultatele sunt bune. CS Marțial Budo Brăila a calificat la faza națională 19 sportivi din cei 21 participanți. Pe această cale vreau să mulțumesc părinților care au încredere să îndrume copiii spre acest club, pentru a practica această artă marțială, susținându-i din toate punctele de vedere. Vreau să felicit și organizatorii de la CS Kensei Vaslui, autoritățile orașului și Federației Române de Karate Tradițional” a declarat Florica Pricob. 
Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •