Sport

Remiză pentru CS Făurei în meciul cu CSM Focșani 2007

Remiză pentru CS Făurei în meciul cu CSM Focșani 2007

În ultima etapă din 2020 a Ligii a 3-a, seria a II-a, CS Făurei a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul jucat pe teren propriu cu CSM Focșani 2007. Echipa fraților Nicoliță și-a creat o sumedenie de ocazii de gol, dar au înscris o singură dată, evitând un eșec în fața celor de la Focșani, care au venit la Făurei după o victorie la limită în restanța cu Viitorul Ianca. Meciul a contat pentru etapa a X-a din Liga a 3-a, ultima disputată în acest an.

CSM Focșani a început meciul cu un șut pe lângă poartă în minutul 2, însă cei de la Făurei au ripostat două minute mai târziu, cu primul șut pe spațiul porții, scos de portarul Apenciucesei. În minutul 8 Lemac a șutat de la circa 30 de metri, dar pe lângă poarta apărată de Popescu.

În minutul 25 Stelică Nicoliță a trimis din 3 metri, cu capul, pe lângă poarta apărată de Apenciucesei. Două minute mai târziu Lemac a pătruns spre poarta gazdelor, pe zonă centrală, dar a șutat de la 20 de metri puțin peste poartă. În minutul 32 același Lemac a trimis cu capul, din 7 metri, pe lângă poartă, iar în minutul 36, la un corner de pe stânga executat de Taciuc, Lemac a reluat din 10 metri mult peste poarta lui Popescu. În minutul 38 Taciuc, din 16 metri lateral stânga, a trimis pe colțul lung, puțin pe lângă poartă. În minutul 41 gazdele au fost din nou aproape de a deschide scorul, dar portarul fonșănenilor a fost din nou pe fază. Un minut mai târziu, Taciuc în loc să paseze în dreapta la Lemac, a ales să șuteze la poartă, dar mingea s-a dus mult peste și scorul la pauză a rămas 0-0.

În repriza a doua meciul a evoluat în aceeași notă, cu o ușoară dominare a oaspeților, dar cu atacuri tăioase ale echipei din Făurei. În minutul 58, la o centrare de pe dreapta a lui Preoteasa, Munteanu a trimis cu capul din 6 m pe lângă poartă. În minutul 63 Bănel Nicoliță a bătut o lovitură liberă de la circa 35 de metri, poziție centrală, dar mingea a trecut puțin pe lângă bara din dreapta a porții celor de la Focșani. Un minut mai târziu portarul oaspeților s-a făcut din nou remarcat,, scoțând de pe linia porții o minge șutată de Lungoci.

Cum de cele mai multe ori ocaziile se răzbună, în minutul 65 CSM Focșani a deschis scorul. Gorovei a șutat de la 20 de metri lateral stânga, mingea a fost deviată de un jucător al Făureiului și a intrat în poartă, 0-1.

Oaspeții au prins curaj și și-au mai creat câteva oportunități de a marca. În minutul 71 Gorovei a șutat de la 30 de metri puțin pe lângă poartă. În minutul 75 Vîlsan a șutat de la 16 metri, lateral dreapta, dar portarul Popescu a scos de lângă bară și a trimis în corner.

În minutul 84 Bănel Nicoliță a executat o lovitură liberă de la 25 de metri lateral dreapta, dar mingea a trecut puțin pe lângă poartă. În minutul 85 CS Făurei a restabilit egalitatea. Panaite greșește preluare și pasa lui Stelică Nicoliță ajunge la Lungoci, iar atacantul gazdelor a trimis de la 11 metri, cu latul, în vinclul porții lui Apenciucesei, 1-1.

CS Făurei: D. Popescu – M. Mocanu, Bănel Nicoliță, Șt. Banu, G. Niță – I. Comșa, F. Roată, Mihai Ion, Cr. Stoian – Stelică Nicoliță, V. Lungoci. Echipa din Făurei a avut doar două rezerve, portarul Aurel Nicoliță și jucătorul M. Munteanu, dar nu au făcut nici o schimbare.

CSM Focșani 2007: Apenciucesei – Juncănaru, Panaite (86 Jurj), Munteanu, Ilie – Negoiță, Stancu (46 Vîlsan), Preoteasa, Manu (46 Gorovei)- Taciuc- Lemac.

Cu acest rezultat, CS Făurei ocupă locul 8 după 10 etape, cu 7 puncte și golaveraj 10-20.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •