Stiri

Razii in municipiu si judet

Razii in municipiu si judet
Razii in municipiu si judet
Razii in municipiu si judet

In doar doua zile, politisti de la Politia Municipiului, Politiile orasenesti Ianca, Faurei si Insuratei si de la Sectiile de Politie Comunale, impreuna cu lucratori din cadrul I.J.J. Braila au dat amenzi in valoare totala de 23.655 lei. Politistii au efectuat controale in piete, magazine alimentare, discoteci si baruri.

In perioada 26- 28 aprilie, politisti de la Politia Municipiului, Politiile orasenesti Ianca, Faurei si Insuratei si de la Sectiile de Politie Comunale, impreuna cu lucratori din cadrul I.J.J. Braila, au actionat in zonele de competenta pentru prevenirea infractiunilor comise cu violenta si a altor fapte antisociale, la discotecile, cafe-barurile cu program non-stop si pe strazile adiacente unitatilor de alimentatie publica.

De asemenea, politistii au actionat in pietele agro-alimentare si targurile comunale saptamanale pentru protejarea populatiei impotriva actelor sau faptelor ilicite de comert, a combaterii prostitutiei si proxenetismului, a prevenirii furturilor din auto, precum si a furturilor din buzunare, in mijloacele de transport in comun.
„Fortele de ordine au efectuat controale la 44 societati comerciale, 29 producatori particulari, 33 asociatii familiale si 37 intreprinderi individuale, au legitimat 208 persoane, dintre care 55 au fost conduse la sediile unitatilor si subunitatilor de politie pentru verificari, si au controlat in trafic 80 de autovehicule”, ne-a declarat Jenel Sogor.
Pe timpul desfasurarii activitatilor specifice, au fost constatate 104 contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totalade 23.655 lei, conform prevederilor Legii 61/1991 (republicata), pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, a Legii 12/1990 (republicata), privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, si a OUG 195/2002 (republicata), privind circulatia pe drumurile publice.

„Romania alege viata!”

In perioada 26 aprilie-6 mai 2013, pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave, pe arterele de circulatie din municipiu si judet, pe fondul nerespectarii vitezei regulamentare de deplasare sau a consumului de bauturi alcoolice, politistii Serviciului si Biroului Rutier actioneaza, folosind 10 aparate radar din dotare. De la inceputul acestei actiuni, care se deruleaza sub sloganul „Romania alege viata!”, politistii au constatat 83 de contraventii (63 pentru depasirea vitezei de deplasare), pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 31.625 de lei, si au retinut 8 permise de conducere (4 pentru consum de bauturi alcoolice, 3 pentru depasirea vitezei legale).

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Articolul anterior

Omleta chinezeasca cu ceapa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.