Sport

Pronosticul lui Gheorghe Bunea Stancu: CF Braila – Delta Tulcea 1-0

Pronosticul lui Gheorghe Bunea Stancu: CF Braila – Delta Tulcea 1-0
Pronosticul lui Gheorghe Bunea Stancu CF Braila – Delta Tulcea 1-0
Pronosticul lui Gheorghe Bunea Stancu CF Braila – Delta Tulcea 1-0

*CF Braila – Delta Tulcea sambata de la 11.00 pe municipalul brailean* arbitru la centru bucuresteanul Radu Petrescu*

Vineri 26 aprilie, la Tulcea, a avut loc o noua intalnire trilaterala Braila-Galati-Tulcea, care are ca scop infiintarea Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara „Dunarea de Jos”, o initiativa precursoare in perspectiva regionalizarii Romaniei.

In cadrul conferintei de presa, desfasurata in Sala Dobrogea a Consiliului Judetean Tulcea, printre declaratiile facute de presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, acesta a spus la un moment dat: „Politica se face pe voturi cum fotbalul se joaca pe goluri. Apropo de fotbal, sambata, Braila va castiga meciul cu Delta cu scorul de 1-0, cu gol din penalty”. Prezent la discutiile trilaterale purtate intre reprezentantii administratiei din Braila, Galati si Braila, primarul municipiului Galati, Marius Stan, fostul presedinte al Otelului Galati, dar si jucator la Dacia Unirea Braila, a declarat: „Daca Braila si Galati au fost in prima liga si chiar au fost adversare, va dati seama ce interesante ar fi meciurile intre echipele din cele trei judete in prima liga”. Daca Tulcea n-a avut niciodata echipa in Liga 1, meciurile dintre Tulcea, Galati si Braila s-au purtat in ultimii ani in Liga a 2-a si de fiecare data adversitatea fiind la cele mai inalte cote intre CF Br?ila, Dunarea Galati si Delta Tulcea. In sezonul trecut tulcenii au ratat promovarea chiar dupa un meci la Galati, iar in urma cu trei ani nu au obtinut licenta de Liga 1.

Dupa victoria din meciul cu Unirea Slobozia, scor 4-0, Delta Tulcea vine la Braila cu moralul ridicat in confruntarea cu principala adversara in lupta pentru promovarea in Liga I, CF Braila. Pentru noul antrenor al Deltei, fostul stelist, Erik Lincar, nu sunt probleme de lot, acelasi lucru fiind valabil si pentru Alin Panzaru, astfel ca cei doi vor putea alinia cele mai bune echipe in derby-ul etapei. Alin Panzaru va trebui insa sa isi motiveze baietii, care vin dupa o infrangere la Otopeni, dar au de luat o revansa dupa infrangerea usturatoare, scor 0-6 din tutul campionatului. In turul campionatului 2011-2012, meciul dintre CF Braila si Delta Tulcea s-a incheiat la egalitate, scor 0-0.

Radu Petrescu acorda lovituri de la 11 m, dar si multe cartonase
Radu Petrescu acorda lovituri de la 11 m, dar si multe cartonase

Radu Petrescu acorda lovituri de la 11 m, dar si multe cartonase

Partida se va juca sambata 27 aprilie, de la ora 11.00, pe stadionul Municipal din Braila, pretul biletului de intrare pe stadion fiind de 5 lei. Pentru acest derby, CCA a delegata o brigada de arbitri cu bucuresteanul Marian Radu Petrescu la centru, ajutat la cele doua linii de arbitrii asistenti, Sebastian Stoianov si Paul Dimancea, ambii din Constanta. Arbitru de rezerva va fi Florin Aurelian Macovei din Galati, iar observatori Laszlo Sajtos din Sibiu si Hacic Garabet din Constanta. Arbitrul Radu Petrescu a mai arbitrat doua meciuri din seria Est a Ligii a 2-a in acest sezon si in ambele meciuri a dictat cate un penalty, dar s-au marcat si multe goluri, Sangeata Navodari – Unirea Slobozia 4-4 si Sageata Navodari – FC Botosani 2-1. In cele doua meciuri, Radu Petrescu a acordat nu mai putin de 9 cartonase galbene si unul rosu. Asadar, exista premisele pentru un gol din penalty, asa cum a pronosticat Gheorghe Bunea Stancu. Meciul va fi televizat in direct pe Dolce Sport 2.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.