Stiri Administratie

Programul de circulatie a trenurilor de 1 Mai si de Paste

Programul de circulatie a trenurilor de 1 Mai si de Paste
Programul de circulatie a trenurilor de 1 Mai si de Paste
Programul de circulatie a trenurilor de 1 Mai si de Paste

CFR Calatori informeaza ca, in perioada 28 aprilie–7 mai 2013, pentru adaptarea capacitatii de transport la traficul de pasageri estimat cu prilejul minivacantei zilei de 1 Mai si a Sfintelor Sarbatori de Paste, in programul de circulatie a trenurilor se vor efectua modificari.

Pentru preluarea traficului de calatori de pe cele mai utilizate rute, 19 trenuri InterRegio vor circula suplimentar si mai multe trenuri InterRegio vor fi suplimentate cu vagoane. Totodata, in unele zile libere din perioada 1-6 mai 2013, cand traficul de calatori este diminuat, vor fi anulate unele trenuri de rang superior – InterCity si InterRegio, precum si unele trenuri Regio, acestea din urma vor fi comunicate la nivel local.
Reamintim ofertele de care pasagerii pot beneficia si in perioada aceasta si prin care se acorda reduceri la transport: “Minigrup 2 – 5” (de 2 – 5 persoane) este valabila in toate zilele saptamanii, mai putin in zilele de vineri, duminica si in ziua cumpararii biletului, cu reduceri intre 10% si 25 %.
-Biletul de weekend, cu reduceri de intre 15% si 35%, in functie de numarul weekend-urilor alese dintr-o luna (2, 3 sau 4).
– “Cartea VSD” (vineri, sambata, duminica) valabila in weekend, cu reduceri intre 25% si 60%.
– “Calatoria dus-intors” cu o reducere de 10%.
– reduceri de weekend (in zilele de vineri pana duminica inclusiv) intre 31% ?i 56%la trenurile IR care circula pe Valea Prahovei, pe rute intre Sinaia – Brasov si retur.
– cardul “TrenPlus” cu reduceri de 25%.
– reducere 5% la cumpararea online a biletelor, indiferent de tipul de card utilizat.
Programul de lucru cu publicul al agentiilor de voiaj CFR in zilele de 01, 02, 04, 05, 06 mai 2013 – toate agentiile de voiaj CFR vor fi inchise.
CFR Calatori recomanda pasagerilor ca inainte de efectuarea calatoriei sa solicite informatii despre circulatia trenurilor in statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara, la numarul de telefon 021/9521 sau online pe www.cfrcalatori.ro.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.