Administratie

Profesorul Marian Neta l-a inlocuit pe Ionut Pisica in CLM Braila

Profesorul Marian Neta l-a inlocuit pe Ionut Pisica in CLM Braila

Consiliul Local Municipal are începând de ieri un nou consilier. După plecarea PSD-istului Ionuţ Marius Pisică din CLM pentru a ocupa funcția de director la “ECO” SA, în ședința din 31 ianuarie 2018 a fost validat mandatul lui Marian Neta, următorul candidat pe listele PSD la alegerile locale din 2016. Profesorul Marian Neta şi-a depus jurământul şi şi-a luat în primire fotoliul de consilier municipal, participând ulterior la toate lucrările şedinţei.

În urma acestei schimbări în CLM, Marian Neta a primit votul consilierilor pentru a prelua toate funcţiile deţinute anterior de către Ionuț Pisică. Astfel, acesta va fi membru în Comisia de buget finanţe, din care mai fac parte viceprimarul Doiniţa Ciocan (PSD – preşedinte), Loredana Badiu (PSD), Bogdan Botea (PND) şi Marian Fusea (PNL). De asemenea, acesta a fost votat ca reprezentant al CLM în consiliile de administraţie de la Grădinița nr. 15, Școala gimnazială Ioan Băncilă, Colegiul Național Gh. M. Murgoci, Colegiul Tehnic Edmond Nicolau și Colegiul Tehnic C. d. Nenițescu. precum şi în componenţa Comisiei de evaluare şi asigurare a calităţii unităţilor de învăţământ preuniversitar de la Grădinița nr. 15 și de la Colegiul Edmond Nicolau.

Marian Neta a fost de asemenea votat în unanimitate pentru a face parte, în calitate de reprezentant al CLM, din comisia de aplicare a Legii 550/2002, precum și din Grupul de Lucru Local la nivelul municipiului Brăila pentru aplicarea Strategiei Guvernului României de incluziune a cetățenilor români ce aparțin minorității romilor, pentru perioada 2015-2020. Tot cu 26 de voturi a fost desemnat și ca reprezentant al CLM în Comisia municipală de transport și siguranța circulației în municipiul Brăila, dar și pentru a face parte din comisia de concurs pentru ocuparea a două posturi de consilier juridic în cadrul aparatului permanent de lucru al CLM, comisie în care a mai fost ales și liberalul Constantin Sîrbu.

Marian Neta, în vârstă de 67 de ani, este profesor de educație fizică și sport și a fost director al Liceului Teoretic “Panait Cerna”, dar și director al CF Brăila, și Clubul Sportiv Municipal Brăila. De asemenea, Neta este absolvent al SNSPA, cu masterat în administraţie publică. Este căsătorit și are doi copii, un băiat și o fată.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •