Sport

Primul pas, spre revenirea în Liga a 3-a pentru Sportul Chiscani, a fost făcut

Primul pas, spre revenirea în Liga a 3-a pentru Sportul Chiscani, a fost făcut

Sportul Chiscani a făcut un prim pas spre promovarea în Liga a 3-a, după victoria cu 4-3 (2-1) în fața celor de la Victoria Gugești. Meciul decisiv pentru promovare va avea loc duminică, 9 august, de la ora 17.30, când campioana Ligii a 4-a din Brăila va întâlni pe Avântul Valea Mărului, campioana județului Galați.

Echipa din Chiscani a început bine meciul de pe stadionul Municipal din Râmnicu Sărat cu Victoria Gugești și a deschis scorul în minutul 13 dintr-un penalty transformat de Cristian Pascu. Lovitura de la 11 metri a fost dictată în urma unui fault în careu asupra lui Marian Iordache.

Profitând de faptul că echipa din Vrancea a rămas în 10 oameni din minutul 10, în minutul 37 Sportul Chiscani și-a majorat avantajul. Sergiu Simion a trimis în plasă, din semifoarfecă, din interiorul careului de 6 metri, după centrarea lui Andrei Crăciun de pe partea dreaptă. Pe fondul dominării echipei lui George Pascu, Victoria Găgești a redus din handicap în minutul 39. Viorel Mihăilă a scăpat pe contraatac, perpendicular pe poartă și din interiorul careului mare l-a învins pe Constandache, 2-1, rezultat cu care s-a intrat la pauză.

Repriza a doua a început în forță pentru echipa din Chiscani. În minutul 47 Marian Bolozan a marcat pentru 3-1, după o cursa de 50 de metri a lui Andrei Crăciun, care i-a pasat lui Bolozan și acesta a trimis cu boltă peste portarul Lazăr.

În minutul 55 Andrei Crăciun a trimis o pasă peste apărarea celor de la Găgești și Manuel Pârlițeanu a înscris pentru 4-1. Meciul părea să se îndrepte către o victorie la scor a celor de la Chiscani, dar în minutul 65 vrâncenii au redus din handicap prin golul marcat de Dănuț Apencicesei în urma unui șut plasat după o centrare în mijlocul careului mare.

Două minute mai târziu s-a echilibrat și raportul de forțe din teren, Vali Baciu fiind eliminat. În minutul 70 Victoria Găgești a înscris pentru 4-3, Dorinel Popa marcând dintr-o lovitură liberă de la circa 20 de metri, poziție centrală.

Astfel, Sportul Chiscani a câștigat meciul cu Victoria Gugești la limită, la fel cum au făcut-o și cei de la Avântul Valea Mărului.

În meciul cu Victoria Gugești, antrenorul George Pascu a trimis pe teren următorii jucători la Sportul Chiscani:

Constandache – M. Iordache, V. Ioniță, C. Dobrin, V. Baciu – G. Chihaia (min. 46 M. Bolozan), Cr. Pascu, A. Crăciun, M. Pârlițeanu (min. 77 S. Tehiu) – V. Gheorghe (min. 77 Giol), S. Simion (min. 90 G. Ion).

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •