Politica

Primarul Dragomir reactioneaza la atacurile liberalilor

Primarul Dragomir reactioneaza la atacurile liberalilor
Primarul Dragomir reactioneaza la atacurile liberalilor
Primarul Dragomir reactioneaza la atacurile liberalilor

Primarul Marian Dragomir, aflat încă în concediu, a replicat printr-o postare pe pagina sa de socializare la acuzațiile pe care liberalii i le-au adus într-un comunicat de presă semnat de prim-vicepreședintele organizației municipale a PNL, Sorin Ioniță.

Citește: Ionita: Atunci când minciuna are picioare scurte, lucruri neprevăzute pot să se întâmple

Primarul Marian Dragomir contraatacă și răspunde acuzațiilor spunând că ”toată Brăila știe că în spatele fiecărui teren cumpărat sau retrocedat dubios a fost o afacere imobiliară dubioasă. Cu implicarea unor LIBERALI, prieteni sau membri ai familiei lor !!!!”.

Dragomir a adus în atenție câteva retrocedări cu cântec, cum ar fi cele de la Piața Concordia, Pădurea Stejarul, Teatrul de păpuși, ”cu acealași personaj ca la Pădurea Stejarul”, case din Centrul Istoric al Brăilei. Acesta nu a uitat să-i taxeze pe liberali și pentru recenta tranzacție cu terenuri din stațiunea Lacu Sărat, în care beneficiar a fost secretarul general al PNL Brăila, Vasile Dogărescu.

[quote]Acum le vine greu sa creada ca in spatele intenției de cumpărare a terenului de pe Calea Galati nr. 2 (in spatele muzeului) nu exista interese oculte sau afaceri murdare. Nu va vine sa credeti?  Ma puteti acuza de multe: ca am inceput procedurile pentru eutanasierea câinilor, ca am asfaltat doar gropile de pe străzile principale și suntem in licitație pentru a cumpăra propriile utilaje, etc., si fara a enumera nimic din cele bune va spun ca NICIODATĂ PRIMARUL DRAGOMIR ȘI ADMINISTRAȚIA PSD NU VA FACE GOLANII IMOBILIRE !!!!  NICIODATA NU VOM FACE CEVA ILEGAL CHIAR DACĂ VA DURA MAI MULT SI IMSGINEA MEA VA AVEA DE SUFERIT. NICIODATA NU VOI INTRA IN CARDASIE CU NIMENI PENTRU NIMIC.

Prefer să fiu criticat de voi dar corect și cinstit!!! NICIODATA nu voi face intelegeri pe sub masă sau pe la notari obscuri pentru a fi bine sistemului sau gastilor. Poate nu am explicat suficient dar stiu ca ilegal nu este !!! Tocmai liberalii se intreaba ce interese sunt in spatele cumpărării terenului de pe Calea Galati nr. 2 Unul singur pe care ei nu il inteleg.  Interesul ca un teren sa isi pastreze destinația de spațiu verde multi ani și multe mandate iar dacă odată peste ani si ani se va discuta vreodata de extinderea muzeului, primarul care va fi atunci sa aiba posibilități. Da, stiu, voi va gândeati cine o sa ia terenul cu 26 de bani m.p. prin încredințare directă fara licitatie? NIMENI in mandatul meu de primar!!!! Domnule Ioniță dacă citeai ce ti-au bagat pe sub nas colegii tai liberali nu semnai un comunicat de presa in care te faci de ras. Scrie clar in documente ceea ce dumneata spui ca nu scrie. Dar ce sa faci când semnezi fara sa citesti ????

1. Pentru orice teren sau clădire din Centrul Istoric înainte de a se finaliza o tranzacție se solicită Primăriei Braila si Consiliului Județean Braila exercitarea sau nu a dreptului de preemtiune.  Este vina noastra ca promisiunea de vanzare a fost făcută în ianuarie și noi am fost întrebați dacă ne exercită dreptul de preemtiune câteva luni mai târziu? NU !!!

2. Initial Primăria Braila a transmis ca nu este interesată de teren ca urmare a unei cutume prin care nu a mai existat de mult o asemenea cumpărare.

3. Ulterior, in 3 (trei) zile, in termenul legal, Primăria revine și își exercită dreptul de preemtiune. 

4. De ce nu de prima dată? Simplu și transparent – pentru că prima data am considerat ca nu am fost ales primar ca sa cumpar terenuri iar ulterior m-am gândit că este un teren interesant pentru păstrarea destinației de spațiu verde sau ca peste ani un alt primar sa poata extinde muzeul.

5. Prezint Consiliului Local oportunitatea. Se votează pentru. Inclusiv de liberali.

6. Se prezintă rectificarea de buget cu alocarea banilor pentru teren. Se votează. Inclusiv de liberali 

7. Dar nu votează cumpărarea terenului. Ca era extrasul de Carte Funciara expirat de cateva zile? Se putea scoate altul la urgenta daca exista dialog. Ca odata au fost cladiri care s-au daramat cu trecerea anilor iar acum este spatiu verde? Totul se poate demonstra cu documente ale istoricului terenului.  Ca ati primit documentele cateva ore inainte? FALS !!!! Le-ati primit de vineri pe mail fapt ce poate fi demonstrat dar ati dorit doar scandal.  Ati reusit sa blocați un proiect pentru că unora nu le ieșea nimic și astfel se incerca inducerea suspiciunii că și la Braila se fac inegalitățile din Lacu Sărat. Fals!!!!  In mandatul meu nu o sa iasa nimic unora sau altora pentru că nu voi fi niciodată complice la afaceri dubioase. Cu orice risc !!!![/quote], spune Marian Dragomir, în postarea sa de pe rețeaua de socializare, în care nu uită să precizeze că este primar PSD. 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •