Actualitate

Prima editia a concursului de sah “Braila- Orasul cu Salcami”

Prima editia a concursului de sah “Braila- Orasul cu Salcami”

In weekend-ul trecut, CS Micul Print Braila a organizat la Liceul Tehnologic ”Grigore Moisil” concursul de sah “Braila- Orasul cu Salcami” editia I, in colaborare cu Primaria Municipiului Braila si avand ca sponsor principal Grupul de firme auto Apan Braila. Competitia a fost una de sah clasic pentru copii si juniori pana in 13 ani.

Premiile oferite de Primaria Municipiului Braila si Grupul de firme auto Apan au constat in cupe, medalii, diplome si bani la fiecare grupa de varsta. Concursul a fost organizat pe distanta a 6 runde in system elvetian, sah clasic (60 de minute și 30 de secunde pentru mutare/jucator) si a fost omologat FIDE. Arbitrul acestei competitii a fost .Jugaru Lucian din Galati.

Concursul a fost structurat in 3 sectiuni

Turneul A s-a adresat copiilor pana in 8 ani, la care au participat jucatori din Braila si Galati.

Clasamentul final la aceasta categoria a fost:

1 Gazdaru Rares – CS Micul Print Braila

2 Gales Randi Ioan- Genius Galati

3- Carp Albert – Genius Galati.

La fete clasamentul arata astfel:

1- Radulescu Larisa –  CS Micul Print Braila

2- Stefanescu Sara –Nicole – CS Micul Print Braila

3- Ciortan Anemona – Palatul copiilor Galati

Turneul B a fost rezervat copiilor intre 8 și 10 ani. La baieti clasamentul a fost:

1 Cazan Mircea –Andrei – CS Fianchetto Constanta

2 Gazdaru David – CS Micul Print Braila

3 Craciun Andrei – CS Fairplay Braila.

La fete, pe primul loc s-a clasat Paiovici Andreea de la CS Micul Print Braila, urmata de Stan Oana-Bianca si Preda Maria, ambele de la CS Diana Galati.

La Turneul C, pe primul loc la baieti s-a clasat Chiriac Andrei – Cosmin de la CS Orizont 64 Braila, urmat de Giugiuc Andrei si Vasilescu Ciprian, ambii de la CS Micul Print Braila.

La fete pe primul loc s-a clasat Vorniceanu Alina de la Sah Club Galati, urmata de Moisi Diana de la Smart Club Galati si Chirila Carmen – Maria de la Sah Club Galati.

Amprenta emotiilor, incordarea dar mai ales pasiunea jucatorilor au fost prezente pe durata celor 2 zile de concurs si precizia mutarilor sau micile inexactitati au facut diferenta in clasamentul final.

La prima editia a concursului de sah “Braila- Orasul cu Salcami” au participat sportivi cu varsta intre 5 -13 ani din orasele Galati, Constanta, Ploiesti si Braila.

Merita felicitati lotul CS Micul Print Braila prezent la aceasta competitie: Giugiuc Andrei, Ancuta Eduard, Vasilescu Ciprian, Cojocaru Alexandru, Dache Teodor, Datcu Adrian, Gazdaru David, Stamate Cristian, Cirnu Luca, Gazdaru Rares, Radulescu Larisa, Stefanescu Sara, toti acestia antrenati de profesorul Iulian Preda.

[quote]Multumim doamnei Laura Andreev – Director General Apan Braila, domnului director  al Liceului Grigore Moisil – Profesor Dita Alexandru, domnului administrator Laurentiu Butea si nu in ultimul rand doamnei Chiriac Ionica – director Executiv in cadrul Directiei Cultura, Invatamant, Sport si Turism din cadrul Primariei Braila[/quote], a declarat presedintele CS Micul Print Braila, Iulian Preda.

In perioada 8-10 iunie CS Micul Print Braila va organiza un concurs Open de sah clasic in statiunea Lacu-Sarat, in locatia fostului restaurant Turist.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •