Politica

Presedintele PMP Braila, a raspuns atacurilor presedintelui PNL Braila

Presedintele PMP Braila, a raspuns atacurilor presedintelui PNL Braila
Viorel Botea
Viorel Botea

Președintele PMP Brăila, Viorel Botea, l-a atacat într-o conferință de presă pe liderul PNL Brăila, senatorul Cătălin Boboc, pe care l-a acuzat că este principalul vinovat de faptul că ”dreapta” la Brăila nu a dat președintele Consiliului Județean.

După ce Boboc l-a acuzat că s-a aliat cu dușmanul de la PSD, Botea i-a reamintit liberalului că partidul său a stat lângă PSD la primăria Brăila până în ultima zi de mandate, prin viceprimarul Alexandru Dănăilă, iar liberalii continua să fie în fruntea deconcentratelor din administrația brăileană.

Botea a spus că declarațiile lui Boboc, cum că PMP și PND s-au dus alături de PSD după “un os de ros” și că se bucură pentru câteva firimituri de la masa puterii, sunt afirmații tendențioase, iar liberalul ar trebui să se uite în propria curte, înainte de arunca cu piatra în ceilalti.

”PMP nu și-a trădat electoratul absolut deloc, iar faptul că am făcut o majoritate cu PSD nu înseamnă că ne-am trădat electoratul. Am făcut această majoritate pentru că ne-am dorit să ne promovăm proiectele noastre, prezentate în Campania electorală, iar prezența noastră în această majoritate ne permite să facem acest lucru, pentru că majoritatea s-a făcut cu condiția ca atât proiectele noastre, cât și proiectele PSD și ale celoralte partide, de la putere sau din opoziție, să fie susținute, dacă sunt în interesul brăilenilor. Nu se va întampla ca PMP să nu voteze un proiect al PNL, de exemplu, atât timp cât acesta este unul pentru cetățeni. Niciun reprezentant al PMP, nici eu, nici domnul Adetu, nu am cerut nicio funcție în această majoritate, pentru că noi nu ne-am dus alături de PSD ca să obținem niște funcții” a declarat Viorel Botea.

Viorel Botea a spus că unul dintre motivele pentru care PMP nu a fost alături de PNL la constituirea unei majorități la CJ a fost că nu are încredere în Cătălin Boboc și în cuvântul acestuia. Liderul PMP a precizat că la ora actuală PNL-ul este divizat în cel puțin 3 tabere, și în condițiile aceastea nu a știut sigur cu cine trebuie negociat.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •