Silviu Mares 10 august 2017
Presedintele CJ Braila isi doreste functia de presedinte al PSD Braila
Presedintele CJ Braila isi doreste functia de presedinte al PSD Braila
Presedintele CJ Braila isi doreste functia de presedinte al PSD Braila

Președintele Consiliului Județean Brăila, Francisk Iulian Chiriac a confirmat astăzi într-o conferință de presă, că intenționează să candideze la președenția Partidului Social Democrat – filiala județeană Brăila.

Chiriac a spus că este membru al acestui partid din octombrie 1996 și a parcurs toate etapele. Președintele CJ Brăila crede că a venit timpul ca PSD Brăila să vină cu un suflu nou, cu o conducere care să îmbine tinerețea cu experiența. Iulian Chiriac a spus că poate să-și depună candidatura pentru această funcție, așa cum o pot face și alți colegi ai săi din partid.

Eu cred că numai faptul că sunt de 20 de ani în acest partid. Consider că n-am ars nici o etapă. Consider că am învățat lucrurile încet, că am învățat lucrurile bune de la ceilalți foști sau actuali colegi ai mei și consider că a venit timpul să facem o schimbare de generații în PSD – filiala Brăila
, a declarat Chiriac.

PSD Brăila este condus momentan interimar de senatorul Ion Rotaru, după ce fostul președinte, Mihai Tudose, a fost ales vicepreședinte în conducerea centrală a partidului. Social democrații brăileni au propus conducerii centrale ca alegerile la nivel județean să aibă loc în principiiu în luna septembrie, dar deocamdată nu s-a stabilit un calendar al alegerilor interne.

Organizația trebuie puțin armonizată și impulsionată de la spate, suntem într-un tip de amorțeală. Trebuie făcute, din punctul meu de vedere, unele schimbări și prin anumite locuri, pentru că unii oameni s-au plafonat, sunt de foarte mult timp pe anumite funcții. Acum trebuie făcută o schimbare,
a mai spus Chiriac.

Comentarii