Social

Posturi vacante scoase la concurs de DGASPC Braila

Posturi vacante scoase la concurs de DGASPC Braila
Posturi vacante scoase la concurs de DGASPC Braila
Posturi vacante scoase la concurs de DGASPC Braila

Potrivit site-ului posturi.gov.ro, portalul posturilor vacante din administraţia publică din România, în această lună DGASPC Brăila, dar și alte instituții publice, organizează concursuri pentru ocuparea posturilor vacante.

La Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului se organizează concurs pentru ocuparea unor funcţii contractuale de execuție/conducere vacante, pe perioadă nederminată, după cum urmează:

1. coordonator personal de specialitate – Complex de servicii pentru pregătirea şi sprijinirea integrării sau reintegrării copilului în familie  – 1 post;

2. psihopedagog principal – Complex de servicii pentru evaluarea şi recuperarea copilului cu dizabilităţi – 1 post;

3. asistent social principal – Complex de servicii pentru evaluarea şi recuperarea copilului cu dizabilităţi – Serviciul de evaluare complexă a copilului cu dizabilităţi – echipa mobilă – 1 post;

4. asistent social principal – Compartimentul de asistenţă şi sprijin pentru readaptarea copilului cu probleme psihosociale – 1 post;

5. asistent medical principal – Centrul de îngrijire şi asistenţă pentru persoane adulte cu handicap Brăila – 2 posturi;

6. instructor de educaţie – Complex de servicii pentru protecţia în regim de urgenţă a copilului, a cuplului mamă-copil şi a victimelor violenţei în familie – Centrul maternal “Alexandra” – 1 post;

7. instructor de educaţie – Complex de tip familial pentru copii cu dizabilităţi “Surâsul Copilăriei” – Apartament de tip familial “Brânduşa” – 1 post;

8. infirmier – Centrul de îngrijire şi asistenţă pentru persoane adulte cu handicap Brăila – 2 posturi;

9. infirmier – Centrul de îngrijire şi asistenţă pentru persoane adulte cu handicap Bărăganu – 2 posturi.

Dosarele se depun până pe 9 martie, inclusiv, ora 16.00. Proba scrisă se va desfăşura pe 16 martie, proba practică pe 22 martie, iar interviul pe 23 martie.

De asemenea, până pe data de 17 martie 2017, ora 16.00, se pot depune dosarele de candidatură pentru următoarele posturi vacante în cadrul aceleiași instituții:

 1. Sef centru – Centrul cu module de tip familial ”Floare de Colt” (contract individual de munca pe perioada nedeterminată) – 1 post.
  • Centrul cu module de tip familial  ”Floare de Colt” are urmatoarea structura:
  • Casuta de tip familial ,,Narcisa” – Insuratei
  • Casuta de tip familial ,,Lacramioara” – Insuratei
  • Locuinta protejata pentru tineri cu dizabilitati ”Camelia” – Faurei
  • Locuinta protejata pentru tineri cu dizabilitati ,,Magnolia” – Faurei
  • Casuta de tip familial ,,Panseluta” – Baraganu
  • Apartamentul de tip familial ,,Felix” – Faurei
 2. Medic specialist – Centrul de ingrijire si asistenta pentru persoane adulte cu handicap Braila (contract individual de munca pe perioada nedeterminata) – 1 post.
 3. Asistent medical principal – Complexul de servicii pentru copii si tineri cu dizabilitati “Pescarusul” – Centrul de recuperare (contract individual de munca pe perioada nedeterminata) – 1 post.
 4. Asistent social principal – Complex de servicii pentru pregatirea si sprijinirea integrarii sau reintegrarii copilului in familie – Centrul pentru pregatirea si sprijinirea integrarii sau reintegrarii copilului in familie (contract  individual  de  munca  pe  perioada nedeterminata) – 1 post.
 5. Asistent social principal – Complex de servicii pentru protectia in regim de urgenta a copilului, a cuplului mama – copil si a victimelor violentei in familie – Echipa multidisciplinara si echipa administrativa (contract  individual  de  munca  pe  perioada nedeterminata) – 1 post.
 6. Instructor de educatie – Complex de tip familial pentru copii cu dizabilitati “Surasul Copilariei” – Apartament de tip familial ”Trandafir” (contract individual de munca pe perioada nedeterminată) – 1 post.

Proba scrisă pentru aceste posturi are loc pe 28 martie, ora 12.00, iar interviul pe 4 aprilie. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Brăila, str. Ghioceilor nr. 8, telefon: 0239/614.583.

Distribuie postarea
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •