Actualitate

Polițiștii brăileni au constatat în flagrant 3 infracțiuni pentru care au aplicat amenzi de 7.000 de lei

Polițiștii brăileni au constatat în flagrant 3 infracțiuni pentru care au aplicat amenzi de 7.000 de lei

Poliţiştii brăileni acţionează, permanent pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică.

La data de 21 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Proximitate și cei ai Biroului Ordine Publică, au acţionat, pe raza municipiului, pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activităţilor, au fost verificate 42 de societăţi comerciale, au fost legitimate 236 de persoane, dintre care 87 au fost controlate corporal sumar, și au fost oprite în trafic şi controlate 123 de autovehicule.

De asemenea, polițiștii brăileni au constatat în flagrant 3 infracțiuni și 6 contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de peste 7.000 de lei.

Cu această ocazie polițiștii i-au depistat în trafic, pe raza municipiului, pe doi brăileni, cu vârste de 19, respectiv 36 de ani, care aveau în autoturisme mai multe articole pirotehnice.

Au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor 234 de articole pirotehnice, iar pe numele velor doi au fost întocmite dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare a unor operațiuni cu articole pirotehnice fără drept.

[quote]În cursul zilei de ieri, în jurul orei 11:00, poliţişti din cadrul Biroului Proximitate au depistat-o pe o brăileancă, în vârstă de 52 de ani, administratoare a unei societăți comerciale din municipiul Brăila, care oferea spre vânzare 137 de articole vestimentare, de diferite mărci, fără a deţine documentele legale pentru comercializarea acestora. Bunurile, în valoare totală de 6.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză a fost întocmit dosar penal. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare[/quote]a a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.
Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •