Silviu Mares 14 august 2020

Membri PNL Brăila și conducerea organizației liberalilor brăileni sunt preocupați, în această perioadă, de impunerea unui program de guvernare locală pentru Primăria și Consiliul Județean Brăila și nicidecum nu pierd vremea cu dispute interne, așa cum încearcă adversarii politici să acrediteze, spun deputații PNL de Brăila Antoneta Ioniță și Vasile Varga.

La PNL, lucrurile sunt clare: avem un candidat la Consiliul Județean, pe Cătălin Boboc, avem un candidat la Primăria Brăila, pe Lucian Căprariu. Avem un proiect de județ și unul de municipiu și suntem conștienți că avem prima șansă să câștigăm la Brăila, să trimitem acasă PSD, partid care nu a făcut nimic pentru Brăila! Suntem alături de Cătălin Boboc și există o mare determinare în interiorul PNL, printre membri și susținători, să câștigăm și să facem ceea ce trebuie pentru oameni și pentru comunități! Ne dorim ca oamenii să înțeleagă că liberalii au, istoric vorbind, o vocație de constructori și că, așa cum au făcut România Mare, vor reda Brăilei și brăilenilor mândria pe care au pierdut-o”, a declarat Antoneta Ioniță, deputat PNL.

La rândul său, deputatul liberal Vasile Varga consideră că se încearcă deturnarea atenției de la lucrurile de fond, de la propunerea liberală serioasă de a dezvolta în mod real orașul și județul, către lucruri mărunte și fără substanță.

În ultima perioadă, au tot apărut în spațiul public informații despre tabere, dispute, scandaluri, în interiorul PNL. Să fim serioși. La PNL sunt discuții în interior de când există partidul! Așa sunt liberalii, și este normal să fie așa, pentru că democrația înseamnă dezbatere. Dar asta nu înseamnă scandal și tabere! Cătălin Boboc are toată susținerea noastră pentru candidatura la președinția Consiliului Județean Brăila, pentru că toți ne-am săturat de minciuni și de jumătățile de măsură care au dus Brăila în topul celor mai sărace și îmbătrânite județe din România. Cătălin Boboc a demonstrat, cât timp a fost prefect, că este un om de acțiune și echilibrat și a gestionat cu foarte multă înțelepciune și eficiență starea de urgență și de alertă din această pandemie. Repet, ca să se înțeleagă bine: are toată susținerea noastră, a oamenilor din interiorul PNL!”, este poziția deputatului Vasile Varga.

Comentarii