ProBr

PNL Brăila a obținut în instanță dreptul de a candida

PNL Brăila a obținut în instanță dreptul de a candida

Astăzi, 24 august au fost date deciziile Tribunalului Brăila și a Curții de Apel Galați in care liberalii brăileni au câștigat dreptul democratic de a participa la alegerile locale din 27 septembrie, în ciuda contestațiilor depuse de PSD Brăila.

Președintele PSD Brăila a cerut vineri instanțelor să pronunțe hotărâri de respingere a candidaturilor PNL la CLM Brăila și Consiliul Județean, dar și la președinția CJ Brăila și primăria Brăila.

PSD nu se poate dezice de apucăturile juriștilor comuniști care doar erau prezenți în sala de judecată și plecau cu soluțiile dictate din alte locuri! Bine că strădania lui Dragnea cu tot PSD-ul nu a reușit sa îngenuncheze justiția în România. Altfel, am fi avut la Brăila partid unic PSD- făuritor de suferință perpetuă pe holurile spitalelor, dar și de asfalt- pușculiță consistentă pentru PSD. În instanță, PSD a fost reprezentat de avocatul George Caranica, și el candidat la Consiliul Municipal Local Brăila. Președintele PSD Brăila l-a trimis în fața celor trei instanțe cu argumente care nu aveau nimic de-a face cu situația reclamată, ci doar pentru al pune pe avocat, candidat PSD, în situații penibile. Oameni tineri si cu mai multă școală sunt bătaia de joc a acestor comuniști dispăruți din viața publică a altor orașe ale României. Gata! Pesedizarea, ca mentalitate și sistem de conducere, a Primăriei și Consiliului Județean trebuie să înceteze. PNL e singura forță de opoziție reală la sistemul PSD-ist. PNL vrea și poate să schimbe mentalități, sistem de promovare și abordare a administrației publice locale. Judecătorii de la Birourile Electorale Județean și Municipal, Judecătoria și Tribunalul Brăila și cei de la Curtea de Apel Galați au dovedit încă o dată, dacă mai era nevoie, că sunt imparțiali și merită să avem toată încrederea în dumnealor!” a spus Alexandru Dănăilă, președintele PNL Brăila, într-un comunicat de presă.

Candidatul Alianței PNL-Brăila nouă la președinția CJ BRăila, direct vizat de contestația depusă de PSD, a mulțumit doamnei avocat Felicia Chirnogeanu pentru sprijinul acordat în apărarea oferită în aceste procese.

Liderilor PSD le adresez invitația de a continua competiția electorală acolo unde trebuie să se desfășoare, în fața brăilenilor! Îi îndemn să încerce să le explice motivele pentru care suntem pe ultimele locuri în orice clasament național!” a spus Cătălin Boboc.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •