Politica

Petrea către Căprariu: Nici nu poți visa să ajungi la înălțimea lui Cibu și cred că Cibu nu te-ar fi lăsat nici să cari geanta!

Petrea către Căprariu: Nici nu poți visa să ajungi la înălțimea lui Cibu și cred că Cibu nu te-ar fi lăsat nici să cari geanta!

Lucian Căprariu, candidatul Partidului Brăila Nouă, susținut și de PNL la Primăria Brăila, a intrat atât în vizorul vechilor liberali cât și a unora dintre adversarii săi politici din această campanie electorală.

Afirmația sa că la CLM îi îndeamnă pe alegători să voteze Partidul Brăila Nouă, deși când făcea această afirmație avea în spate sigla PNL, a fost întărită și de faptul că partidul său nu are șefi la Centru, așa cum are și PNL, a stârnit multe comentarii în rândul membrilor și simpatizanților liberali. Zilele trecute, Căprariu l-a atacat inclusiv pe singurul primar pe care PNL l-a avut după 1990, Constantin Sever Cibu.

Unul dintre contracandidații săi la Primăria Brăila, Dorin Petrea de la Pro România, l-a criticat pentru afirmațiile făcute la adresa lui Cibu.

Domnule Căprariu alias „Căpră” cum te alintă prietenii din PNL, cum îți permiți să întinezi imaginea celui mai bun primar posdecembrist al Brăilei?
Da, sunt „produsul” politic și managerial al lui CIBU SEVER CONSTANTIN! A fost mentorul meu și cel mai important lucru pe care l-am învățat de la el a fost să-mi păstrez întotdeauna principiile, să nu fac „blaturi” și să nu „trădez”!
Atunci, voi, liberalii declarați, cum vă permiteți să faceți exact pe dos și, mai mult, să-i și reproșați (post mortem ce-i drept, că în față nu ați fi îndrăznit) că nu a reușit să dărâme „statul profund”??? Trădat de propriul partid, organizație, oameni, cum ar fi putut?! Cibu Constantin a fost primul și singurul liberal care a avut curajul să preia o administrație profund PSD-istă și să-și impună propriile reguli, idei, proiecte de care beneficiem și acum. A fost singurul LIBERAL care nu a acceptat să facă blat cu PSD-ul.
Adevărații liberali nu fac BLAT cu PSD-UL! Iar acum nu mai putem vorbi de adevărați liberali la Brăila, conducerea PNL este deeply treacherous,  fiindcă tot vă plac englezismele, de neîncredere și fără coloană vertebrală.
Conducerea PNL nu l-a susținut niciodată pe Cibu tocmai pentru faptul că nu făcea blaturi, dar a fost votat și apreciat de toți brăilenii, indiferent de culoarea politică.
Iar tu, Căprariu/Căpră, nu vei fi niciodată votat de către adevărații liberali pentru că nici nu poți visa să ajungi la înălțimea lui Cibu și cred că Cibu nu te-ar fi lăsat nici să cari geanta!
” spune Petrea la adresa lui Căprariu.

Reacția candidatului Pro România vine și în contextul în care după ce s-a autopropus ca și candidat al dreptei, acesta a declarat în nenumărate rânduri că obiectivul său la aceste alegeri este să-l învingă pe candidatul PNL la Primăria Brăila, nimeni altul decât Lucian Căprariu.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •