Administratie

Peste o suta de familii felicitate de primar

Peste o suta de familii felicitate de primar
Peste o suta de familii felicitate de primar

*64 de ani de casnicie familia Dumitru si Marioara Tudorascu iar cu 63 de ani, familia Cristea si Tudora Cabat.

Sambata, 27 aprilie, de la ora 11.00, in Sala de conferinte a Teatrului “Maria Filotti” din Braila, a avut loc festivitatea de felicitare si premiere a peste 100 de familii din Braila, care au implinit peste 50 de ani de casnicie.
Ca de fiecare data la fiecare sarbatoare religioasa mai importanta, zi aniversara nationala sau internationala, primarul municipiului Braila, Aurel Gabriel Simionescu, inmaneaza in semn de respect pentru brailenii varstnici, cate o floare, o diploma aniversara si suma de 500 de lei, care au convietuit impreuna neintrerup 50 de ani.
Veteranii de varsta ai acestei festivitati a fost familia Dumitru si Marioara Tudorascu avand 64 de ani de casnicie, iar cu 63 de ani a fost familia Cristea si Tudora Cabat.
“Asa cum v-am obisnuit, cu ocazia unor sarbatori importante care sunt in traditia poporului roman, ce-a a ortodoxiei sau prin traditia brailei, sunt Zilele Brailei, incercam pentru diverse categorii de persoane sa realizam o serie de manifestari. De cativa ani pentru familiile care au trecut sau care au implinit 50 de ani de casatorie, inercam sa facem o astfel de intalnire, o intalnire care sa marcheze evenimentul dar si bucuria acestei aniversari. De aceea noi am considerat la nivelul Consiliului Local Municipal, ca trebuie sa fim aproape de cei care ar trebui sa ne fie exemple de viata. De oamenii care impreuna timp de 50 de ani sau mai mult au trait, au avut copii, au fost tineri, au imbatranit frumos, iar recunostinta noastra trebuie sa se indrepte catre ei si un gand bun al lor catre noi. Eu va doresc tuturor multa sanatate, multe bucurii impreuna, cat mai mult timp in continuare impreuna si sa dea Dumnezeu sa avem puterea, dincolo de instabilitatea vremurilor pe care le avem, sa putem sa facem pe masura noastra aceste gesturi catre dumneavoastra”, a spus primarul municipiului Braila, Aurel Gabriel Simionescu.

Cu aceasta ocazie lista cu solicitarile din anul 2010, a fost terminata, iar la viitoarea manifestare se va intra cu lista din anul 2011. La sfarsitul evenimentului actrita Wanessa Radu si compozitorul Cornel Cristei, au sustinut un frumos program artistic.
George Petrenco

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Bors de cap de crapBors de cap de crap
Articolul urmator

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.