Politica

Peste 500 de liberali brăileni au fost prezenți duminică la întâlnirea regională cu candidații la europarlamentare

Peste 500 de liberali brăileni au fost prezenți duminică la întâlnirea regională cu candidații la europarlamentare

Partidul Național Liberal s-a reunit la Constanța în cadrul întâlnirii regionale din Regiunea Sud-Est, unde au fost prezenți aleși locali, activul de partid și candidați ai PNL pentru alegerile europarlamentare. Evenimentul a avea loc duminică, 14 aprilie, la Pavilionul Expozițional din Bulevardul Mamaia nr. 331 A, de la ora 12.00. 

La întâlnire au participat președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, lideri naționali și locali ai PNL, primari, parlamentari și candidați la alegerile europarlamentare, printre care Rareș Bogdan, Siegfried Mureșan, Dan Motreanu, Cristian Bușoi, Vlad Nistor.

La întâlnirea regională de la Constanța, PNL Brăila a fost reprezentată de o delegație numeroasă, formată din peste 500 de participanți, condusă de președintele filialei, Alexandru Dănăilă. Din delegație a făcut parte și Adrian Tabarac, în dubla sa calitate, de președinte al municipalei PNL Brăila și de candidat la alegerile europarlamentare.

[quote]Suntem foarte plăcut surprinși să vedem ce multă lume, membri și simpatizanți, vrea să participe la evenimentul de la Constanța. Realizările europarlamentarilor liberali le dau încredere oamenilor, care își pun mari speranțe în garnitura PNL care ne va reprezenta la Bruxelles. Cred că, în sfârșit,  începem să conștientizăm importanța calității reprezentanților țării noastre într-unul dintre cele mai importante foruri europene[/quote], a spus Alexandru Dănăilă, liderul organizației județene PNL Brăila.

Europarlamentarii liberali au planuri concrete pentru obținerea de fonduri europene pentru dezvoltarea României în următorii ani, a anunțat europarlamentarul Siegfried Mureșan, candidat la un nou mandat la Parlamentul European, prezent și el, duminică, la reuniunea de la Constanța. Intenția este să fie obținute fonduri pentru un program destinat agriculturii românești, denumit „Prima fermă”, în care fiecare nou fermier va primi 100.000 de euro fonduri nerambursabile. Totodată, se dorește obținerea de bani pentru anveloparea a 500.000 de apartamente de bloc, dar mai ales se intenționează simplificarea procedurilor pentru accesarea fondurilor europene.

“Am colegi în PNL care au negociat la sânge în Parlamentul European și au șters taxe, au apărat locuri de muncă, au adus bani pentru fermieri. Datorită lor, România a stat în primul rând! Iar asta va deveni o regulă. După ce câștigăm aceste alegeri, vom birui și la prezidențiale, și la locale, și la parlamentare. Dar valul pornește acum! E mobilizare generală!” a spus Rareș Bogdan, cel care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare din 26 mai 2016.
Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •