Actualitate

Peste 360 de persoane legitimate si peste 250 de vehicule oprite in trafic

Peste 360 de persoane legitimate si peste 250 de vehicule oprite in trafic

Poliţiştii brăileni au acţionat și în acest weekend, în municipi şi judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică.

În zilele de 2 şi 3 februarie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de echipaje de jandarmi, au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural.

Vineri și sâmbătă, polițiștii au acționat în zona pieţelor şi a unităţilor cu profil discotecă, club, cafe-bar ş.a., pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activităţilor, au fost verificate 19 societăţi comerciale și au fost legitimate 368 de persoane. Polițiștii au oprit în trafic 257 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 122 conducători auto.

De asemenea, aceştia au constatat 82 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de peste 36.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 62 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 17 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, şi 3 la alte acte normative.

Totodată, în ziua de 02 februarie 2018, între orele 09:00-12:00, poliţiştii din cadrul Biroului Proximitate au acţionat, în zona unităţilor de învăţământ din municipiul Brăila, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale şi a menţinerii unui climat de siguranţă civică.

Cu această ocazie, au fost verificate 6 societăţi comerciale şi 8 unităţi de învăţământ, purtând discuţii cu factorii de conducere ai acestora, controlaţi 6 paznici şi au fost legitimate 10 persoane.

Ca măsuri complementare, poliţiştii au ridicat cinci permise de conducere şi patru certificate de înmatriculare.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •