Sport

Pera: Ne dorim sa repetam la Craiova evolutia de la Brasov

Pera: Ne dorim sa repetam la Craiova evolutia de la Brasov

HC Dunărea Brăila va juca miercuri, 24 ianuarie, de la ora 17.30, în deplasare, la SCM Craiova, într-un meci contând pentru etapa a XIII-a din Liga Națională. Partida de la Craiova va fi transmisă în direct de TVRHD și va fi arbitrată de bucureștenii Radu Iliescu și Doru Pascu Manea. Cei doi arbitrii au mai condus în acest sezon un meci al echipei brăilene, în prima etapă, când echipa antrenată de Florentin Pera a pierdut la Galați cu 14-15.

Antrenorul Florentin Pera este suspendat pentru meciul de la Craiova, astfel că pe banca echipei brăilene va sta directorul sportiv Sorin Meca.

Înaintea acestui ultim meci din turul Ligii naționale, HC Dunărea ocupă locul 9 în clasament cu 16 puncte și golaveraj 267-285, iar SCM Craiova se află pe poziția a 3-a, cu 26 de puncet și golaveraj 322-271. Brăila are în acest sezon un parcurs foarte bun în deplasare, cu 4 victorii și două înfrângeri, în timp ce SCM Craiova are o singură înfrângere pe teren propriu, în fața celor de la CSM Roman.

[quote]Ne așteaptă un meci dificil la Craiova, având în vedere faptul că echipa gazdă are în componență 6 jucătoare de lot național. de asemenea, SCM Craiova a reușit să păstreze nucleul de bază din sezonul trecut, conferindu-le astfel un plus de omogenitate și cu siguranță reprezintă ofavorită clară la clasarea pe podium la finalul acestui campionat. În ceea ce privește echipa noastră, chiar dacă avem anumite absențe în lot, vom face tot ce ne stă în putință pentru a ne ridica la nivelul adversarului și a ne apropia de atitudinea arătată la Brașov. Pentru jocul de la Craiova nu ne vom putea baza pe Diana Axinte, aflată în recuperare, Elena Voicu, care așteaptă rezultatul de la cel de-al doilea RMN, dar nici pe noua jucătoare venită în lotul echipei brăilene, Florentina Craiu, aceasta având drept de joc începând cu etapa viitoare[/quote], a declarat antrenorul echipei brăilene, Florentin Pera.

Tehnicianul echipei brăilene a precizat că prin venirea pivotului Florentina Craiu, jucătoare prezentă la loturile naționale de junioare, tineret, dar și la cel de senioare, HC Dunărea își dorește o reconstrucție cu jucătoare tinere, cu rată de progres și dorință de afirmare. Craiu a venit la Brăila sub formă de împrumut de la HCM Rm. Vâlcea, dar conducerea clubuui speră să o păstreze și pentru sezonul viitor.

[quote]HC Dunărea Brăila are în acest moment 6 jucătoare sub 21 de ani și vrem să mai completăm lotul în limita posibilităților. Totodată, sper ca toate scandalurile apărute în ultimul timp în spațiul public să se încheie și să avem liniștea necesară de a forma o echipă competitivă. În această iarnă am pierdut câteva transferuri datorită acestor lucruri, care nu fac altceva decât să denigreze imaginea acestei echipe[/quote], a mai spus Florentin Pera.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •