Pentru HC Dunarea urmeaza doua meciuri dificile la interval de trei zile

ArticoleSimilare

Pentru HC Dunarea urmeaza doua meciuri dificile la interval de trei zile
Pentru HC Dunarea urmeaza doua meciuri dificile la interval de trei zile

După pauza datorată acțiunilor loturilor naționale, campionatul Ligii Naţionale de handbal feminin se reia astăzi cu meciurile etapei a XXI-a. Astăzi are loc un singur meci, CSM Unirea Slobozia – CSM Bistrița, iar mâine se vor juca și celelalte meciuri. HC Dunărea Brăila va juca joi, 23 martie, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă Danubius din Brăila, în compania echipei Corona Braşov.

Înaintea acestei etape HC Dunărea ocupă locul 2, cu 37 de puncte din 17 meciuri, iar Corona Brașov se află pe locul 7, cu 22 de puncte, tot din 17 meciuri. Cle două echipe au dat loturilor naționale cele mai multe jucătoare, câte 5 de fiecare echipă. Accesul în Sala Polivalentă se va putea face începând cu ora 15:30.

Partida dintre HC Dunărea şi Corona Braşov va fi arbitrată de bucureştenii Radu Iliescu şi Doru Manea.

În meciul tur, la Brașov, HC Dunărea Brăila a câștigat cu 27-26 (13-16), golul victoriei fiind marcat de Natașa Krnic.

În etapa a XXI-a mai sunt programate meciurile: CSM Roman – SCM Craiova, CSM București – HCM Rm. Vâlcea și HC Zalău – U Cluj. Danubius Galați și Măgura Cisnădie stau în această etapă.

Vineri, handbalistele de la Brăila se vor antrenaîn Sala Polivalentă, iar sâmbătă vor pleca spre Craiova, urmând ca duminică, să joace în compania echipei SCM Craiova. Partida de duminică, 26 martie, din cadrul etapei a XXII-a, va fi arbitrată de Constantin Din şi Sorin Dinu.

Echipa antrenată de Costică Buceschi și Cristian Preda vrea să-și ia revanșa după ce în meciul tur, la Brăila, a terminat la egalitate meciul cu echipa din Craiova, scor 24-24, acesta fiind singurul punct pierdut de HC Dunărea pe teren propriu în acest sezon.

Cu două victorii HC Dunărea face pasul decisiv pentru obţinerea locului al doilea la finalul acestui campionat. Ambele partide sunt televizate în direct, meciul de la Brăila pe TVR HD, iar meciul de la Craiova pe TVR1.