Administratie

PDL Braila impotriva concesionarilor catre clientela PSD

PDL Braila impotriva concesionarilor catre clientela PSD
PDL Braila impotriva concesionarilor catre clientela PSD
PDL Braila impotriva concesionarilor catre clientela PSD

PDL Braila solicita scoaterea pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local Municipal de marti 17 decembrie a concesionarilor de terenuri pentru clientela PSD. 

Democrat liberalii braileni au remis luni un comunicat de presa prin acre solicita scoaterea de pe ordinea de zi a sedintei CLM din 17 decembrie 2013 a Proiectului de Hotarare prin care ar urma sa se acorde catre SC Uniel Serv SRL Braila, in concesiune, un teren in suprafata de peste 6000 mp. Firma respectiva este detinuta de inginerul Constantin Drogeanu, cunoscut ca un apropiat al administratiei PSD din Braila.

In comunicatul de presa se arata ca:

[quote]Dupa “tunul imobiliar” de la Caporalul Musat, asistam si la sfarsitul de an la o noua incercare de “furt” marca PSD, si de data asta a baietilor destepti din imobiliare, conectati ferm la robinetul cu terenuri al Primariei Municipiului Braila, “furt” mascat sub forma unei Hotarari de concesionare prin incredintare directa a unui teren cu suprafata de 6642 mp, aflat in domeniul privat al Municipiului Braila, catre un SRL de casa al PSD.

Sub masca perfect legitima a dorintei de extindere a unei activitati economice (care nici macar nu se desfasoara in momentul de fata) se doreste oferirea unui “cadou electoral” care include si 200 m liniari la malul Dunarii. Apreciem ca si in acest caz, trebuie respectata legea, care prevede ca aceste concesionari sa fie facute pe baza unor licitatii publice.

De ce pentru brailenii de rand, nu se poate aplica o asemenea masura, stiut fiind faptul ca sunt familii din Lacu Dulce, Brailita si din alte zone ale municipiului, care au construit pe cate un teren al municipalitatii o casa si a?teapta de multi ani ca Primaria sa le concesioneze si lor terenul aferent locuintei. Nici oamenii de afaceri care si-au manifestat intentia de a investi si dezvolta o afacere la Braila, nu au beneficiat de sprijin din partea autoritatilor locale pentru a putea oferi brailenilor noi locuri de munca.

PDL Braila isi manifesta dezaprobarea fata de acest tip de favoritisme pentru clientela PSD si solicita scoaterea de pe ordinea de zi a acestui proiect de hotarare. Din nou brailenii sunt tratati cu dublu standard, cei care au cu adevarat nevoie de teren pentru a-si construi case sau afaceri sunt pe “lista de asteptare”, iar SRL-urile de casa ale administratiei PSD primesc cadouri de mii de mp[/quote].

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.