Obsedat sexual care a agresat o fetiță în Galați și a întreținut raporturi sexuale cu un tânăr în Brăila, arestat preventiv pentru 30 de zile

ArticoleSimilare

Update: Magistraţii Tribunalului Galaţi au emis, marţi seara, mandat de arestare preventivă pentru 30 zile faţă de bărbatul care a violat marţi dimineaţa o fetiţă de zece ani în scara unui bloc din municipiul Galaţi. În aceiași zi acestaa fost surprins în timp ce întreținea raporturi sexuale orale cu un tânăr pe Faleza Dunării din Brăila. 

Cristian Georgel Alexandru a mai fost condamnat la închisoare de două ori. Prima condamnare, de 8 ani şi 6 luni, a avut-o în 2003, pentru că a violat şi a obligat la perversiuni mai multe minore care se plimbau, culmea, tot pe Faleza Dunării şi pe Calea Călăraşilor. Eliberat cu 3 ani înainte de termen, acesta a recidivat în octombrie 2018. Acesta a atacat cu cuţitul două eleve care se aflau în grupul sanitar al Liceului “Anghel Saligny”. Tot în 2008, acesta a acostat o brăileancă ziua-n amiaza mare, în cartierul Obor, şi a fugărit-o în zona căii ferate.

Marți, 12 martie 2019, la ora 13.48, polițiștii brăileni au fost sesizați de cetățeni cu privire la faptul că un bărbat întreținea raporturi sexuale orale cu un tânăr, posibil minor, pe Faleza Dunării din Brăila. 

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și l-au identificat pe bărbatul în vârstă de 39 de ani. Acesta a fost condus la sediul IPJ Brăila pentru cercetări. Cealaltă persoană nu a fost încă identificată.

Azi dimineaţă, un bărbat cu vârsta cuprinsă între 35 și 40 de ani a agresat sexual o fetiţă de 10 ani, în scara unui bloc din oraş.

Potrivit polițiștilor gălățeni, în timp ce mergea pe o stradă din municipiu Galați, fetiţa a fost abordată de un bărbat necunoscut, care a condus-o în scara unui bloc, unde a agresat-o sexual. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 8.00, în scara unui bloc de pe strada Brăilei, în zona Neacşu. Copila le-a spus imediat părinţilor despre cele întâmplate iar aceştia au sesizat poliţia.

Poliţiştii gălățeni au făcut publică fotografia suspectului.

Semnalmentele agresorului: vârsta 35-40 ani, constituţie solidă, ten măsliniu. Bărbatul era îmbrăcat cu o geacă din material textil de culoare gri, pantaloni, de asemenea, din material textil, de culoare maro şi pe cap purta un fes de culoare neagră”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Galaţi.

Polițiștii brăileni fac cercetări pentru a stabili dacă bărbatul prins la Brăila este una și aceeași persoană cu agresorul minorei de la Galați.