Social

O nouă rochiță din flori artificiale de primăvară la inaugurarea magazinului pret-a-porter, “Unique” by Atelierul Ralucăi

O nouă rochiță din flori artificiale de primăvară la inaugurarea magazinului pret-a-porter, “Unique” by Atelierul Ralucăi

În prima lună de primăvară, designerul brăilean Raluca Constantin și-a prezentat publicului noua sa creație, o rochiță cu 500 de flori artificiale. Noua creație a Ralucăi a presupus circa 50 de ore de muncă. Ea ne-a obișnuit în ultimul timp cu creații de acest gen, după rochițele din frunze îngălbenite, din trandafiri și din crenguțe de brad. 

Designerul brăilean Raluca Constantin, cunoscută și ca “Prinţesa Foarfecelor”, a confecţionat o rochie din sute de flori artificiale, o ţinută deosebită, care spre deosebire de celelalte creații de gen, poate fi purtată la evenimente. Noua creație a Ralucăi este una originală, dar şi uşor de purtat.

Am promis că fac această rochie încă din toamnă. Dacă tot am făcut rochii din trandafiri, rochii de iarnă, de toamnă, acum am decis să fac una pentru primăvară. I-am făcut mânecile specifice stilului renascentist, care dau o notă impozantă ținutei. Până acum nu am vrut să vând niciuna dintre aceste creații, pe care vreau să le păsterz și să le conserv. Nici pe aceasta nu vreau să o vând, ci să o păstrez în atelier. Cine doreşte poate comanda rochiţe ca aceasta sau care au ca temă natura, dar nu vor fi două rochii la fel. Toate vor fi unicat., a spus designerul Raluca Constantin.

Rochița din flori artificiale a fost lansată cu ocazia inaugurării magazinului pret-a-porter, “Unique” by Atelierul Ralucăi. Magazinul prezintă peste 100 de rochii unicat, pentru toate vârstele și toate gusturile, dar și câteva modele de rochii de mireasă.

Acest magazin vine ca răspuns al cererii dumneavoastră, cu ținute unice și gata de purtat, ușor de modificat și accesorizat în funcție de cererile și personalitatea fiecăreia dintre voi” a declarat Raluca Constantin.

La final participanții la eveniment au fost înscriși la tombola “Bucurie de Primăvara”, în cadrul căreia ”Atelierul Ralucăi” a oferit trei premii. Premiu întâi a constat într-o ținuta în valoare de maxim 700 lei, care să fie comandată în perioada 13 – 31 martie. Premiul al doilea a fost în valoare de 300 lei, iar premiul al treilea a fost de 200 de lei, pentru ținute comandate până la sfârșitu lunii martie 2019.

De asemenea, fiecare participantă a primit câte un cadou și un discount de 15% pentru comenzile pe care le vor face în această lună.

Raluca a promis că luna viitoare va veni cu o nouă surpriză și o nouă tombolă cu premii.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •