Sport

O medalie de aur si 3 de bronz pentru atletii braileni

O medalie de aur si 3 de bronz pentru atletii braileni
O medalie de aur si 3 de bronz pentru atletii braileni
O medalie de aur si 3 de bronz pentru atletii braileni

Sâmbătă și duminică, la Bacău, s-a desfășurat etapa finala a Campionatului Național de atletism indoor pentru juniori 3 (născuți în anii 1999-2000), competiție la care au participat și 13 sportivi de la LPS Brăila. Atleții brăileni au venit acasă cu patru medalii, una de aur și trei de bronz.

Și de această dată medaliile atleților brăileni au venit de la probele de garduri, unde au câștigat trei medalii, una de aur și una de bronz la 60 m garduri băieți și una de bronz la fete. Cea de-a patra medalie a fost una de bronz, câștigată de Petrișor Tudor în proba de 60 m plat băieți, care a alergat în 7.61 secunde. Performanța atletului brăilean e cu atât mai surprinzătoare, cu cât el a intrat în finală cu al șaselea timp.

Medalia de aur a delegației brăilene a fost obținută de Andrei Negoiță, sportiv pregătit de profesoara Aniela Anton, care a câștigat finala probei de 60 m garduri băieți cu timpul de 8.83 secunde. În aceeași probă, Matei Tronciu a obținut medalia de bronz, după ce a venit din calificări cu al patrulea timp. Tot la 60 m garduri băieți au mai alergat în finală Alexandru Iconaru, Marian Petre și Ionuț Buzea, utimul terminând finala pe locul 6 după ce în calificări avusese al treilea timp.

Andreea Caracuda
Andreea Caracuda

La 60 m garduri fete, în calificări au participat șase sportive de la LPS Brăila, însă doar trei au obținut calificarea în finală. Sabina Vizireanu nu a reușit decât al 13-lea timp în calificări, iar Camelia Lupu și Petronela Cristea care nu au terminat cursa în seriile de calificare. În finală, Andreea Mihaela Caracuda a terminat pe locul 3 cu timpul de 9.28 secunde, câștigând astfel medalia de bronz. Ea a reușit să le depășească pe colegele sale Iulia Baraga și Maria Cucerenco, clasate pe locurile 4, respectiv 5.

În proba de triplusalt băieți, Marian Petre s-a clasat pe locul 7 cu o săritură de 11.53, în timp ce în proba fetelor Andra Lipan s-a clasat pe locul 11, iar Camelia Lupu s-a clasat pe locul 13.

La 60 m plat fete, Andreea Caracuda s-a clasat pe locul 11, iar Sabina Vizireanu a ocupat locul 14.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •