Administratie

Noua echipă a primarului din Movila Miresii, după retragerea viceprimarului cu care a lucrat timp de 20 de ani

Noua echipă a primarului din Movila Miresii, după retragerea viceprimarului cu care a lucrat timp de 20 de ani

Luni, 2 noiembrie 2020, în cadrul sedinței Consiliului Local Comunal Movila Miresii a fost ales noul viceprimar al comunei. Cu votul majorității consilierilor în funcție, noul viceprimar este Orzan Mădălin Marian. Tot în aceeași ședință a fost înființat și cabinetul primarului, unde Frigioiu Stan a fost numit consilier al primarului.

Viceprimarul este de profesie inginer agronom, absolvent al Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București. Consilierul primarului este maior în rezervă în cadrul MApN, iar în ultima perioadă a lucrat la o firmă privată de pază și protecție.

Fostul viceprimar, Bădără Vasile, în vârstă de 72 de ani, a ales să renunțe la funcție după ce a lucrat în primărie timp de 20 de ani cu primarul Dumitru Panțuru. Având în vedere vârsta și unele probleme familiare, acesta a decis să renunțe și la funcția de consilier local, pentru a ceda locul în CLC unui tânăr, deși a fost locul 2 pe lista de candidați a PSD. De asemenea, a renunțat la mandat și Pîrlea Florin, șef au SVSU Movila Miresii, astfel că pe lista PSD a ajuns consilier și cel care a candidat pe locul 14.

Le urez ambilor, putere de munca, seriozitate, cinste, corectitudine, demnitate. În toată activitatea, cetățeanul să fie pe primul loc. Un moment emoționant, care mi-aș fi dorit să nu se întâmple, a fost retragerea domnului viceprimar Bădără Vasile după ce am lucrat 20 de ani împreună. Ai fost un om devotat, harnic, corect, demn, cinstit și serios. Un om de care ne vom aminti întotdeauna cu drag. Cuvintele sunt de prisos. Mulțumesc, nea Vasile, pentru tot! Să îți dea Dumnezeu sănătate, zile senine, să te bucuri de viață, de pensie, de toți cei dragi! Îmi va fi greu să mă obișnuiesc cu ideea ca dimineața nu ne vom întâlni la primărie. Să mergi cu fruntea sus prin comună. Ai fost demn și bun cu toată lumea. Ți-ai câștigat locul pe care îl meriți în sufletul meu. Te iubim și îți vom fi alături totdeauna!” a declarat primarul Dumitru Panțuru.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •