Sport

New LiL Style are nevoie de sprijin pentru a participa la World Hip Hop Dance Championship

New LiL Style are nevoie de sprijin pentru a participa la World Hip Hop Dance Championship

Trupa New LiL Style, a școlii de dans Lil Motion din Brăila, condusă de profesoara Liliana Stan, s-a calificat la cel mai mare campionat mondial de hip hop, competiție care se va desfășura în perioada 5-11 august în Statele Unite. Trupa este formată din șapte copii talentați, cu vârste între 11-15 ani, iar pentru fiecare dintre ei dansul a devenit un mod de viață.

Deși sunt de puțin timp o trupă, cei șapte componenți ai trupei New LiL Style au ocupat locul 3 la România Hip Hop Dance Championship de la Oradea, loc ce le permite să reprezinte Brăila și România la cel mai mare campionat de hip hop din lume: World Hip Hop Dance Championship, care se va desfășura în Phoenix, Arizona, în perioada 5-11 august. New LiL Style sunt pe urmele trupei LiL Style, care a bifat două prezențe la World Hip Hop Dance Championship.

Cei 7 componenți ai trupei sunt:

Bianca, 12 ani, elevă în clasa a VI-a la Școala gimnazială “Mihu Dragomir”,

Mario, 15 ani, elev în clasa a IX-a, la Liceul cu Program Sportiv Brăila,

Ana, 12 ani, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială “Fănuș Neagu”,

Edi, 11 ani, elev în clasa a VI-a la Școala gimnazială “Mihai Eminescu”,

Anca, 15 ani, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național “Nicolae Bălcescu” , este de 8 ani membră a Școlii Lil Motion Dance School.,

Ionuț, 13 ani, elev în clasa a VII-a la Școala gimnazială “Mihai Eminescu”,

Laura, 15 ani, elevă a Liceului teoretic “Nicolae Iorga”.

Pentru a putea trăi visul american și a concura cu cei mai buni din lume, trupa New LiL Style are nevoie de susținerea sponsorilor. Deplasarea până în Statele Unite costă foarte mult și doar cu ajutorul unor sponsori cei șapte copii vor putea să-și îndeplinească visul de a ajunge în Statele Unite ale Americii.

[quote]Sunt pe urmele trupei LiL Style și vor reprezenta cu mândrie LiL Motion Dance School la toate competitiile și evenimentele unde vor participa ,asa cum a făcut-o și LiL Style. Sunt mandra de noua generație și le doresc un drum frumos atâta timp cât vor dori ei[/quote] spune profesoara Liliana Stan despre elevii săi.

La începutul lunii iunie dansatorii de la Lil Motion au câștigat 12 trofee la Concursul “Tărâmul Dansului” desfășurat la Botoșani. Școala de dans Lil Motion a fost reprezentată de 25 de copii, care au câștigat următoarele trofee:

NewLiLStyle – urban juniori – trofeul pentru cea mai bună coregrafie din concurs;

LiL’s – locul 1 și trofeul disciplinei MTV comercial;

ModernLiL – locul 1 și trofeul disciplinei contemporan;

NewLiLStyle – locul 1 și trofeul disciplinei urban;

LiLAttitude – locul 1 și trofeul disciplinei urban;

LiLAttitude – locul 1 și trofeul disciplinei open.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •