Silviu Mares 16 martie 2014
Nebun acuzat de 72 infractiuni de distrugere
Nebun acuzat de 72 infractiuni de distrugere
Bolnav psihic acuzat de 72 infractiuni de distrugere

În noaptea de 13 spre 14 martie, G.Cristian, din Brăila, operator reţele comunicaţii la o societate comercială de profil, a sesizat la Poliţie faptul că a surprins un bărbat care a distrus prin secţionare cablurile de distribuţie internet şi telefonie de la un bloc situat pe Calea Călăraşilor.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa loculuişi l-au identificat pe C.Ionuţ, în vârstă de 30 de ani, din comuna Chiscani, persoană fără adăpost, care avea asupra sa mai multe bunuri, printre care un cleşte metalic şi un cuţit cu maner de 6 cm şi lama de 5 cm. Cercetările efectuate de poliţiştii au stabilit şi probat că acesta, în perioada 5- 13 martie 2014, a săvârşit 72 de infracţiuni de distrugere, prin secţionare a cablurilor de distribuţie internet şi telefonie. Societatea a formulat plângere penală, constituindu-se parte civilă, urmând să comunice prejudiciul ulterior.

Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila

 În cele 72 de cauze au fost efectuate cercetările la faţa locului, fiind ridicate în vederea continuării investigaţiilor 5 segmente de cablu de distribuţie pentru telefonie şi internet, care prezentau urme de secţionare. C.Ionuţ, conform concluziilor raportului de expertiză medico-legală, a fost diagnosticat cu afecţiuni medicale cronice, fapt pentru care a fost internat la Spitalul “Sfântul Pantelimon“ Brăila.

În cursul zilei de mâine, după finalizarea cercetărilor, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, cu propunere de internare medicală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

 

 

Comentarii