Actualitate

A murit de la o palma

A murit de la o palma
A murit de la o palma
A murit de la o palma

După ce s-au cinstit la terasa din sat, doi bărbați din Bărăganu s-au luat la ceartă, aparent fără niciun motiv. Conflictul dintre cei doi a luat sfârșit abia după ce unul dintre ei l-a lovit cu palma peste față pe celălalt, acesta din urmă lovindu-se cu capul de beton, lovitură care i-a provocat în scurt timp moartea.

Aseară, la orele 21:00, ofiţerul de serviciu de la I.P.J. Brăila a fost sesizat telefonic de către dispecerul din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Brăila, despre faptul că, la orele 20:25, membrii unui echipaj din cadrul acestei  unităţi au fost solicitaţi la o intervenţie în satul Bărăganul, ocazie cu care au constatat decesul unei persoane, care prezenta semne de violenţă.

După primirea sesizării, în cauză a fost constituită echipa operativă, formată din judiciarişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi specialist criminalist, care s-a deplasat la faţa locului şi, sub directa coordonare a procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, a desfăşurat cercetări, stabilind următoarele :
În aceeaşi seară, jurul orelor 20:00, în timp ce se aflau pe terasa unui local din localitatea Bărăganul, între S.Valentin, în vârstă de 23 de ani şi L.Marian, de 41 de ani, ambii localnici, s-a iscat un conflict spontan, în urma căruia primul i-a aplicat celuilalt o lovitură cu palma în zona capului. În acel moment, cel lovit a căzut de pe scaunul pe care se afla şi s-a lovit cu capul de suprafaţa de beton a terasei, suferind leziuni care, ulterior, au dus la deces.

Camelia Bucur, biroul de presă al IPJ Brăila:

Corpul victimei a fost transportat la morga Serviciului Judeţean de Medicină Legală Brăila, pentru efectuarea necropsiei, medicul legist concluzionând că între leziunile suferite de victimă şi deces există legătură de cauzalitate.

Tânărul de 23 de ani a fost reţinut, pentru 24 de ore, în baza ordonanţei de reţinere emise de procuror, pentru comiterea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Astăzi, 12 august, acesta va fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru fapta menţionată.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •