Silviu Mares 14 iulie 2014
Motociclist accidentat grav de o galateanca
Motociclist accidentat grav de o galateanca
Motociclist accidentat grav de o galateanca

 

O șoferiță din Galați a accidentat astăzi grav un motociclist care era oprit la trecere pentru a acorda prioritate unor pietoni, moment în care a fost puternic lovit din spate de un automobil care circula cu viteză.

În această dimineață, pe Șoseaua Vizirului, Stan M., din Chiscani, în vârstă de 54 de ani, circula regulamentar, moment în care s-a oprit la o trecere de pietoni, pentru a permitre câtorva trecători să traverseze. Din spatele lui, circula cu viteză, Adriana C, din Galați, în vârstă de 53 de ani. Femeia nu a mai putut frâna la timp, lovindu-l violent pe motociclist, care a fost aruncat în aer. În urma impactului, bărbatul a suferit mai multe traumatisme.

Jenel Șogor, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila:

O șoferiță din Galați, se afla la volanul unui autoturism marca Ford și pentru că nu a păstrat distanța regulamentară față de monociclul condus de un chiscănean, l-a lovit puternic pe acesta. Ambii au fost testați cu apartul etilotest, rezultatul fiind negativ. Șoferiței i-a fost întocmit dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă.

La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliție și o ambulanță, care, după ce i-a acordat bărbatului primul ajutor, l-au transportat imediat la sediul Unității de Primiri Urgențe, unde se află sub supraveghere medicală.

 

 

 

Comentarii