Politica

Mihai Isvoranu este noul președinte al PLUS Brăila

Mihai Isvoranu este noul președinte al PLUS Brăila

La două săptămâni după alegerile locale au avut loc alegeri interne în PLUS Brăila în urma cărora a fost votată echipa de conducere a organizației, mai precis Biroul Județean al PLUS Brăila. Președinte a fost ales medicul veterinar Mihai Isvoranu, candidat la Primăria Brăila la alegerile locale din 27 septembrie.

Din echipa condusă de Mihai Isvoranu mai fac parte:

Doamna Stela Sigala – Secretar

Doamna Georgiana Lazăr – Trezorier

Domnul Ionuț Ciobanu Oprea – Comunicare

Domnul Răzvan Bîzu – Strângere de fonduri

Domnul Adrian Neagu – Responsabil resurse umane

Domnul Nicușor Pârlog – Organizare evenimente

Domnul Gabriel Stoica – Politici publice

Domnul Cristian Stan – Organizare campanii electorale

Stela Sigala este de profesie economist, a lucrat la PROMEX Brăila, iar în ultimii ani la o firmă privată. Vasta sa experiență de economist este un mare plus pentru PLUS, ca și experiența dânsei de viață.

Georgiana Lazăr este economist și lucrează în mediul privat. Este membru PLUS din ianuarie 2019, fiind activă în toate campaniile. A decis să intre în politică pentru că a fost unul dintre miile de copii ai căror părinți au plecat din țară pentru a pune o pâine mai bună pe masa familiei. Implicarea unor astfel de oameni va face să se schimbe modul în care facem politică în România – să ajungem să facem o politică pentru oameni, cu nevoile lor în centru.

Ionuț Ciobanu este inginer, lucrează în domeniul protecției mediului și al îmbunătăților funciare în mediul privat. Este membru PLUS din ianuarie 2019. Este responsabil comunicare pentru PLUS Brăila din iunie 2020, funcție pe care o deține și după ultimele alegeri interne din octombrie.

Răzvan Bîzu este tot economist, vine din mediul privat unde lucrează în vânzări. A devenit membru PLUS Brăila din februarie 2019, cu speranța unei schimbări a clasei politice din Brăila.

Adrian Neagu este colonel în rezervă, a lucrat 25 de ani ca ofițer operativ în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila și 3 ani inginer tehnolog la Automobile ARO S.A Câmpulung Muscel. Este membru PLUS Brăila din octombrie 2018.

Nicușor Pârlog este economist, membru PLUS din decembrie 2018 și membru al Biroului Județean din februarie 2019. Obiectivul său declarat sună așa: ”După ce am organizat cu succes banii PLUS, fiind trezorier, acum voi trece la organizarea membrilor PLUS.”

Gabriel Stoica este economist, lucrează în mediul privat și este fostul președinte al PLUS Brăila.

Cristian Stan este medic veterinar, administrează două societăți – una din domeniul veterinar care asigură asistența veterinară în comunele Tudor Vladimirescu și Bordei Verde, alta în domeniul agricol în comuna Dudești. Este membru PLUS din august 2019.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •