Administratie

Mentinerea curateniei ramane o problema in municipiul Braila

Mentinerea curateniei ramane o problema in municipiul Braila

În perioada 19 – 26 iunie 2018  Poliția Locală a desfășurat activități pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor care aruncau gunoaie pe domeniul public. Astfel, în perioada menționată polițiștii locali din Brăila au depistat și sancționat 14 persoane, cărora le-au fost aplicate amenzi în valoare de 3.150 lei conform H.C.L.M. Brăila nr.5/2003. Totodată au fost sancţionați doi căruţaşi, cu amenzi în valoare de 500 lei, surprinși transportând moloz şi gunoi de orice natură pe străzile municipiului.

V. V., în vârstă de 42 ani, din orașul Măcin, județul Tulcea și V. I.-A., în vârstă de 26 ani, din Brăila au fost sancționați cu amendă în valoare de câte 250 lei, fiind depistați pe terenul viran din capătul străzii Cărămidari descărcând dintr-un atelaj hipo 1 m3 de moloz, pe domeniul public în loc neautorizat.

Pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public precum şi în alte locuri publice, a reziduurilor de orice natură (menajere, industriale, vegetale, moloz), au fost depistate şi sancţionate contravenţional 6 persoane cu amenzi în valoare de 1.750 lei.

C. G., în vârstă de 45 ani, din comuna Gemenele, a fost sancționat cu amendă în valoare de 500 lei fiind depistat pe Șoseaua Rm. Sărat, în spatele autobazei S.C. Braicar S.A. descărcând pământ provenit din demolări dintr-un camion, pe domeniul public în loc neautorizat.

V. A., în vârstă de 18 ani, din municipiul Galați, a fost sancționat cu amendă în valoare de 250 lei fiind depistat pe Șoseaua Baldovinești, la intersecție cu Șoseaua de Centură, aruncând gunoi menajer, pe domeniul public în loc neautorizat.

I. L., în vârstă de 39 ani, din comuna Bărăganu, a fost sancționat cu amendă în valoare de 250 lei fiind depistat pe terenul viran din capătul străzii Arad aruncând un sac din rafie pin cu reziduuri menajere, pe domeniul public în loc neautorizat.

Pentru comercializarea şi consumul seminţelor pe străzi sau în alte locuri publice, au fost depistate şi sancţionate contravenţional 5 persoane, cu amenzi în valoare de 400 lei.

G. G.-M., în vârstă de 33 ani, din Brăila a fost sancționată cu amendă în valoare de 150 lei fiind depistată pe strada Mircea Vodă în parcul de joacă pentru copii, situat între blocurile M1 și N1, consumând seminţe de floarea soarelui şi aruncând cojile pe jos.

B. M.,  în vârstă de 30 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 100 lei fiind depistat în Parcul Monument, pe Aleea principală în dreptul Orășelului copiilor, consumând seminţe de floarea soarelui şi aruncând cojile pe jos.

Gh. L., în vârstă de 43 ani, din Brăila a fost sancționată cu amendă în valoare de 50 lei fiind depistat în Parcul Monument, pe Aleea principală în dreptul Orășelului copiilor consumând seminţe de floarea soarelui şi aruncând cojile pe jos.

Polițiștii l-au sancționat pe Șt. P., în vârstă de 56 ani, din Brăila cu amendă în valoare de 500 lei fiind depistat în timp ce efectua reparații auto pe carosabil, în fața imobilului său, în urma cărei activități a rezultat pătarea cu combustibili, lubrifianți, vopsele a carosabilului.

Pentru desfășurarea activităților de picnic în afara zonelor special amenajate pentru activități de picnic a fost depistat și sancționat cu avertisment B. M.-G., în vârstă de 27 ani, din Brăila fiind depistat în timp ce efectua activități de picnic pe Aleea Petroliștilor la intersecție cu Aleea Culturii, din cartierul Viziru I.

Tot cu avertisment a fost sancționat și L. M.-S., în vârstă de 29 ani, din Brăila fiind depistat fumând în părculețul de joacă situat pe strada Radu Negru, din cartierul Viziru I.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •