Politica

Membrii Miscarii Populare au impartit felicitari brailenilor

Membrii Miscarii Populare au impartit felicitari brailenilor
Membrii Miscarii Populare au impartit felicitari brailenilor
Membrii Miscarii Populare au impartit felicitari brailenilor

La sfârșitul acestei săptămâni, membrii Mișcării Populare Brăila, în frunte cu președintele organizației județene, profesor Viorel Botea, au mers prin piețele brăilene pentru a sta de vorbă cu oamenii și a împărți felicitări brăilenilor cu ocazia primăverii care va sosi zilele următoare și din punct de vedere calendaristic.received_971977106228087

Membrii Mișcării Populare au încercat să afle care sunt problemele oamenilor din diferite zone ale orașului și au analizat împreună cu comercianții și cumpărătorii întâlniți în piețe, pentru a vedea starea infrastructurii acestora, dar și a comerțului brăilean și a problemelor cu care aceștia se confruntă.

[quote]Micii comercianți din piețele brăilene s-au plâns de concurența făcută de supermarketuri, de taxele și impozitele mari percepute de administrația locală și de condițiile proaste de desfășurare a activității. Marea majoritate a doleanțelor lor din ultimii ani nu au avut ecou în administrația brăileană condusă încă de USL. Aceștia s-au plâns de condițiile de muncă din piețele brăilene insalubre, fapt care creează probleme atât cumpărătorilor, cât și comercianților[/quote], a spus Botea la finalul periplului prin piețele brăilene.received_972377382854726

Botea a spus că va ține cont de problemele ridicate de cetățeni în discuțiile avute cu aceștia și va încerca să găsească soluțiile legale pentru rezolvarea lor.

[quote]În discuțiile pe care le-am avut cu oamenii s-a reamintit despre nesfârșita problemă a câinilor vagabonzi și a gunoaielor din piețe și cartiere. În cartierul Vidin oamenii s-au plâns că sunt străzi reabilitate doar pe hârtie, ei plătind taxe pentru utilitățile de pe străzile lor (canalizare, asfaltare etc.), însă acestea nu există și în realitate. Pentru comercianții din piețe, dar și cei acre au magazine de cartier, o mare problemă o au din cauza numărului mare de supermarketuri din oraș, care se înmulțesc în fiecare an, iar unele dintre acestea sunt ridicate chiar în mijlocul orașului[/quote], a spus Viorel Botea.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •